'Anadolu World Cup 2022 Hali Saha Turnuvasi' Basladi

Anadolu Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Birimi (UIB) ve Uluslararasi Ögrenci Kulübü tarafindan düzenlenen “Anadolu World Cup 2022”, Çarsi A Spor Tesisleri’nde basladi.

“Anadolu World Cup 2022” açilis maçinda Endonezya ile Gabon karsi karsiya geldi. Bol gollü ve hareketli geçen maçi Endonezya, 5-2 kazandi. Turnuvanin ikinci maçinda ise Etiyopya ile Kazakistan karsi karsiya gelirken maç, 0-0 beraberlikle sonuçlandi. Turnuva çerçevesinde; Endonezya, Kazakistan, Etiyopya, Gabon, Mali, Misir, Afganistan, Kirgizistan, Filistin ve Erasmus Anadolu takimlarindan olusan kadrolar, sampiyon olmak için mücadele edecek.

Gösteri maçinda dostluk kazandi

Anadolu World Cup 2022 etkinligi çerçevesinde Kadin Futsal Takimi da bir gösteri maçi yapti. Anadolu Üniversitesi Çarsi A Spor Tesislerinde gerçeklestirilen gösteri maçini Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Betül Demirci ve çok sayida ögrenci takip etti.

Anadolu Üniversitesi Kadin Futsal Takimi arasinda gerçeklesen maçin baslangiç vurusunu ise Rektör Erdal yapti. Maçin sonucuna göre dostluk kazanirken, maç sonrasi madalya takdimi ise Rektör Yardimcisi Demirci tarafindan yapildi.

Anadolu World Cup 2022 finali 30 Mayis Pazartesi günü

Anadolu Üniversitesi’nde ögrenim gören uluslararasi ögrencilerin kendi milletlerinden olusturduklari takimlarin arasinda oynanacak maçlarin finali ise 30 Mayis Pazartesi günü yapilacak.

Kaynak: İHA