Van'daki Trabzonspor Taraftarlarinin Kutlamalari Devam Ediyor

Van’da Trabzonspor taraftarlari, Trabzonspor’un ligin bitime 3 hafta kala sampiyonlugu ilan etmesiyle kentte kutlamalara devam ediyor.

Süper Lig’de uzun bir süre liderligini sürdüren ve en yakin rakibiyle hafta basinda arasinda 11 puan fark olan Trabzonspor, 35. haftada sahasinda konuk ettigi Antalyaspor’la 2-2 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala sampiyonlugu ilan etti. Van Trabzonspor Taraftarlar Dernegi öncülügünde kentin degisik ilçelerinden gelerek bir araya toplanan Trabzonspor taraftarlari, kemençe esliginde doyasiya eglenerek sampiyonlugu kutladilar. Tusba ilçesine bagli Iskele Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Sehitler Parkina akin eden Trabzonspor taraftarlari, burada takimlarinin sampiyonlugunu kutladilar. Daha sonra kemençe esliginde horon oynayip doyasiya eglendiler. Eglence kolbasi sovla sona erdi.

Van Trabzonspor Taraftarlar Dernegi Baskani Erhan Öner, “38 yillik hasret sona erdi çok sükür. Bugün burada sampiyon olduk. Biz her yer Trabzon, bize Van da Trabzon" dedi.

Kendisinin Vanli oldugu ve Trabzonsporu tuttugu ifade eden Ahmet Akdag isimli taraftar da "Duygularimi anlatamayacagim çünkü 38 senedir bu günü bekliyorduk. Gerçekten su an çok çok mutluyum. Yani utanmasam aglayacagim. Ben Ipekyolu ilçesine bagli Karagündüz Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Dogma büyüme de Trabzonsporluyum. Su an sevinçten aglayabilirim. Rabbime sükürler olsun bu günleri bize nasip ettigi için" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA