Kentte Çifte Bayram Yasaniyor

DÜZCE – Türkiye Futbol Federasyonu 3. Liginde mücadele eden Düzcespor, Düzce depremi sonrasinda düstügü 2. lige 22 yil sonra yeniden çikti. Sampiyonluk coskusuna Trabzon Yomraspor deplasmanindan dönen yönetim kurulu ve futbolcularda dahil olunca Düzce’de çifte bayram yasandi. Sampiyonluk coskusu sabahin ilk saatlerine kadar sürdü.

Düzcespor, yasadigi büyük depremin ardindan düstügü 2. Lige yeniden yükselmenin coskusunu yasiyor. Deplasmanda Trabzon Yomraspor ile karsilasan ve maçtan 2-1’lik skor ile galip ayrilarak sampiyonlugunu garantileyen Düzcespor, küllerinden yeniden dogarak 22 yil önce düstügü 2. Lige yükselmenin coskusunu sabahin ilk saatlerine kadar yasadi. Trabzon’dan sabah saatlerinde kente gelen takim ile birlikte kentte çifte bayram yasandi. Takim otobüsünü mesaleler ile karsilayan Kirmizi Lacivertli taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet ile meydanda sampiyonlugu kutladi. Düzcespor’un sampiyonluk kutlamasina Vali Cevdet Atay, Kulüp Baskani Gökhan Kapoglu, Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Milletvekili ve AK Parti Kadin Kollari Genel Baskani Ayse Kesir, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz Kirmizi Lacivert takimin sampiyonluk coskusuna ortak oldu.

Temsili sampiyonluk kupasini kaldirdilar

22 Yil sonra 3. Ligde sampiyonlugu garantileyen ve 2. Lige çikan Düzcesporlu futbolculara taraftar kupa sürprizi yapti. Taraftarlar hazirladiklari temsili kupayi futbolculara verdi. Futbolcularda sahneden kupayi kaldirinca cosku ikiye katlandi.

“Büyük fedekarliklarla sampiyonluk geldi”

Düzcespor Kulübü Baskani Gökhan Kapoglu yaptigi açiklamada; “2 Buçuk senelik bu zorlu yolda mesakkatlerle ugrastik. Sagolsun yönetimimiz özel hayatlarindan fedakarlik yaparak teknik heyetimiz, futbolcularimiz çok fedakarliklar yapti sonunda bu basari geldi. Bazi zamanlarda kaybettigimiz maçlar oldu. Yilmadik, kenetlendik zorlu günlerde ayaga kalkmasini bildik. Bugünümüze sükürler olsun ki Düzcemize çifte bayram yasattik. Çok mutluyuz. Bu kupa bütün Düzce’nin kupasi” dedi.

Kaynak: İHA