Arife Günü Gelen Zafer, Çifte Bayram Sevinci Yasatti

Gaziantep’te play-off final maçinda karsilastigi Anadoluspor’u 7-5 yenen Araban Belediyespor, BAL Ligi’ne yükseldi. Ramazan Bayrami arifesinde gelen zafer haberi Arabanlilara çifte bayram yasatti.

Gaziantep Süper Amatör kümede sezonu grubunda lider olarak tamamlayan ve play-off liginde mücadele etmeye hak kazanan Araban Belediyespor final maçinda Sehitkamil Belediyespor’u penaltilarla 7-5 yenerek Amatör kümede sampiyon olmustu. Play-off final maçinda ise Araban Belediyespor, Kalyon Stadi’nda Anadoluspor ile oynadigi maçin normal süresi 2-2 tamamlanmisti. Karsilasmayi penaltilarla 5-4 kazanarak, Bal Ligi’ne yükseldi. Sampiyonluk haberi üzerine Arabanlilar sokaklara döküldü. Araban Belediye Baskani ve Külüp Baskani Hasan Dogru, Arabanlilarla birlikte takimi karsiladi. Davul zurna havai fisek, mesale ve tezahüratlarla takimi karsilayan Arbanlilar, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncularla birlikte BAL Ligi’ne yükselmenin tadini çikartti. Büyük cosku yasayan Baskan Dogru, futbolcu ve taraftarlar, yöresel sanatçi Murat Çelik ve orkestrasinin da katildigi gecede halaylar çekerek sampiyonluk sevinci yasadi. Ramazan Bayrami arifesinde gelen zafer ile takimin, Arabanlilara iki bayrami bir arada yasatigini belirten Baskan Dogru, ’’Iste takim iste taraftar. Sampiyon Araban Belediyespor inandik basardik. Araban’imiza hayirli olsun’’ dedi.

Davul zurna esliginde takim oyunculari ve teknik kadro ile birlikte halay çeken Dogru, teknik ekip ve futbolculari ise basari nedeniyle tek tek kutladi. Dogru, basta seyirciler olmak üzer takima güvenen ve destekleyen herkese tesekkür etti.

Kaynak: İHA