Ahmet Agaoglu Açiklamasi 'Sekizinci Kupayi Beraber Insa Edecegiz!'

Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu, "Sekizinci kupayi beraber insa edecegiz" dedi.

Agaoglu, kulübün resmi internet sitesine yaptigi açiklamada su ifadeleri kullandi:

"Degerli Trabzonspor Sevdalilari,

Trabzonsporumuzun hepimize çifte bayram yasattigi bu güzel günlerde sizlerden önemli bir ricamiz var.

Sampiyonlugumuzun ardindan tüm Türkiye’yi Bordo-Mavi’yle donattik. Kutlamalarimizla, coskumuzla sadece ülkemizde degil; dünyanin dört bir tarafinda ses getirdik ki bu kutlamalar devam edecek; insallah sezonu çifte kupayla tamamlayacagiz. Mayis sonunda hep beraber yeniden büyük bir bayram yasayacagiz.

Geçtigimiz günlerde yönetim kurulu olarak, yillar sonra gelen bu kutlu günün; sekizinci sampiyonlugumuzun kalici bir hatirasi olmasi adina, stadyumumuzun önüne bir anit yaptirmaya karar verdik. Sekizinci sampiyonlugumuzu simgeleyen bu kupa anitini sizlerin destegiyle insa edecegiz.

Bizler bu sampiyonluk anitinin, sadece sembolik olarak degil, maddi olarak da Trabzonsporumuzu güçlendirmesini hedefliyoruz. Öyle ki kulübümüzün önümüzdeki yillarda da sportif basarisini sürdürebilmesi için ekonomik olarak yeni imkanlar olusturmak zorundayiz.

Bu amaçla siz Trabzonspor sevdalilarina sesleniyorum: Anitta kendi isminin veya sirketinin isminin yer almasi kosuluyla Trabzonsporumuza 1’er milyon lira verecek 1000 Trabzonspor sevdalisi ariyoruz. Kulübüne daha fazla katki saglamak isteyen Bordo-Mavi sevdalilari anitta birden fazla isim hakki satin alabilirler.

Inaniyorum ki Trabzonspor sevgisini bundan sonra her bayram, bir sölen havasinda yasayacagiz. Sizlerle birlikte sekizinci kupayi anitsal olarak yeniden insa ederken, diger kupalara giden finansal altyapiyi da saglamlastiracagiz.

Hepinizi saygiyla selamliyor, saglikli, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum."

Kaynak: İHA