Turgutlu'da Sampiyon Yildiz Spor Kulübü

Turgutluspor tarafindan düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami U11 Futbol Turnuvasi sampiyonu Manisa Yildiz Spor Kulübü oldu.

Göztepe, Manisa Futbol Kulübü ve Turgutluspor gibi profesyonel takimlarin altyapilarinin da yer aldigi organizasyonda 14 takim mücadele etti. Katildigi turnuvada rakiplerini tek tek geçen kirmizi siyahlilar, finalde Turgutlu Ege Spor Kulübü ile eslesti. Sahadan galibiyetle ayrilan Manisa Yildiz Spor Kulübü oyunculari sampiyon olmanin mutlulugunu doyasiya yasadi. Sporcularin ailelerinde büyük ilgi gösterdigi turnuva Turgutluspor’un Irlamaz Tesisleri’nde gerçeklesti.

Hüseyin Sahin: "Yeni kurulan bir kulübüz"

Yildiz Spor Kulübü U11 Teknik Direktörü Hüseyin Sahin, sergiledikleri performanstan dolayi oyuncularini kutladigini ifade ederek, “Yeni kurulan bir kulübüz. Bir yili yeni geride biraktik. Hem A takim anlaminda hem de altyapimizla iyi bir yol aldigimizi düsünüyoruz. Turgutlu’da düzenlenen turnuvada önemli takimlarla karsilastik. Mücadeleyi hiç birakmayan oyuncularimi kutluyorum. Manisa Yildiz Spor Kulübü olarak bu tür etkinliklere katilarak sporcularimizin gelisimini hizlandirmayi hedefliyoruz. Sampiyonluk yasamak bu isin pastadaki süsü aslinda. Bizler daha çok çocuklarimizin neler yaptiklariyla ilgileniyoruz. Turgutluspor basta olmak üzere katilim gösteren tüm takimlari kutlarim. Oyuncularimi da tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA