Ordu'da 19 Mayis Coskusu

Ordu Büyüksehir Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla düzenledigi “19 Mayis Gençlik Yürüyüsü” renkli görüntülere sahne oldu.



Dev Türk bayragi

Altinordu rihtimdan baslayan ve Ordu Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasinin öncülük ettigi yürüyüste dev Türk bayragi tasindi. Rihtim boyunca devam eden kortej, Süleymen Felek ve Ismet Pasa Caddeleri üzerinden geçerek Ordu Büyüksehir Belediyesi önüne ulasti. Korteje Büyüksehir Belediyesi’nin kano sporculari da denizden eslik etti.

Coskulu kutlama

Büyüksehir Belediyesi önünde folklor gösterileri ile start alan program, Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularinin gösterileriyle devam ederken Kent Orkestrasi konseri ile zirveye tasindi. Programa katilan sporcular ve vatandaslar bayraklar esliginde hep bir agizdan Gençlik Marsi’nin söyledi.



“Gençler bizim gelecegimiz”

Düzenlenen etkinlikte konusan Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, gençlere seslendi.

Gençlere hitaben ‘Sizler bizim gelecegimizsiniz’ diye Baskan Güler, sunlari kaydetti:

“Gelecegimiz sizsiniz. Siz hem bizim gelecegimiz hem de gururumuzsunuz. Enerjinizle bize gösterdiniz ki gözümüz arkada kalmayacak. Sizleri çok çok seviyoruz. Sporunuzla, ahlaki durusunuzla, vatanseverliliginizle, çaliskanliginizla gelecegimizsiniz. Ordu’muz sizlerle çok güzel bir gelecege hazirlaniyor. Sadece Ordu’muz degil bölgemiz ve Türkiye’mizde hazirlaniyor. Siz dünyaya ümit vaad eden bir gençliksiniz.”

Kaynak: İHA