Altay'da Mustafa Denizli Aday Olmuyor

Altay’da yarin gerçeklesecek olaganüstü genel kurul öncesi ismi baskan adayligi için ön plana çikan Mustafa Denizli, yaptigi yazili açiklamayla kongrede aday olmayacagini ifade etti.

Altay’da yarin yapilacak olaganüstü genel kurulda aday olmasina kesin gözüyle bakilan Mustafa Denizli, yaptigi yazili açiklamayla Altay camiasina seslendi. Bugüne kadar olan sessizligimiz, omuzlarimizda sizlerin bize duydugu güvenin hakkini vererek, Altay’a hizmet hevesimizi son ana kadar mümkün kilabilmek içindi diyen Denizli, açiklamasinda, "Altay’imizin bu zorlu süreci atlatabilmesi, yeni bir gelecek planlanmasi hayali ve hedefi ile güçlü bir yönetim, yeni bir yapilanmayi mümkün kilmak için haftalardir var gücümüzle çalistigimizi bilmenizi isteriz. Bu süreçte bizlerle bu ülküyü, camiamiza duyduklari gönül bagi ile hayata geçirme gayretinde olan geçmis dönem baskanlarimiz, yüksek divan kurulu üyelerimiz ve geçmis dönem yöneticilerimizin de her an bizlerle çalistiklarini bilmenizi isteriz. Süreçte Altaylilik durusu ve kalbi bagliligi ile her adimda yanimizda olan, sonuçtan bagimsiz, hiç hesapsiz maddi tüm olanaklarini bu ugurda sorgusuz kullanmaya hazir herkese sonsuz tesekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Süreçle ilgili yasadiklari ve yaptiklari konusunda bilgiler veren Denizli, "Gece gündüz, uykusuz ama umudu kaybetmeden, çalinmadik kapi, basvurulmadik merci kalmadan, hukuki açmazlarimizi bertaraf edebilecegimiz her yolu denedik. Rasyonel olmadigini bilmemize ragmen, yüregimizi, bilgimizi, elimizde olan her imkani seferber ederek yeni yollar bulmaya çalistigimizi lütfen biliniz. Velakin Altay’imiz salt maddi açmazlarla bogusmamaktadir. Maddi açmazlarin ortadan kaldirilmasi durumunda dahi hukuken engellere takilmistir. FIFA tarafindan koyulan ikinci dönem transfer yasagi ve mevcut futbolcularin neredeyse tamaminin sözlesmelerinin bu sene bitmis olmasi, gelecek sene için bir takim kurabilme ihtimalini dahi neredeyse imkansiz kilmistir" ifadelerine yer verdi.

Mustafa Denizli, Ahmet Çoker ve Ibrahim Akman imzasiyla paylasilan yazili açiklamada su ifadelere yer verildi: "Hayatlarimizi askiya alarak, her zorlukla mücadele etmeye hazir olan bizler, basarinin sonuç odakli degil, tam bir takim çalismasi ile ve bir camia bütünlesmesi ile taraftarindan çalisanina kadar ayni amaci arzulayarak yakalayacagimizi biliyoruz. Bu ugurda hangi kademede olursak olalim inancimizi ortaya koyacak heves ve yürege sahip oldugumuzdan emin olabilirsiniz. Ancak sizlerle sadece bir kismini paylastigimiz sartlardan ötürü, bu asamada herhangi bir görevin sizler ve bizler adina tatminkar olamayacagi endisesindeyiz. Günlerdir bizlerle inancimizi ,ülkümüzü, hedefimizi paylasan fedakar Altayli dostlarimiza, ne olursa sevgisini esirgemeyen siz degerli Altaylilara yeniden tesekkür ederken, bunun bir veda olmadigini bilmenizi isteriz. Altay Altaylilarindir."

Kaynak: İHA