Ahmet Nur Çebi Açiklamasi 'Genel Kurul Üyeleri Kimi Isterse Onu Seçecek Biz De Ona Saygi Duyacagiz'

Adana Besiktaslilar Dernegi’nin 28. kurulus yil dönümü için düzenlenen geceye katilan baskan Ahmet Nur Çebi, "Genel kurul üyeleri kimi isterse onu seçecek biz de ona saygi duyacagiz” dedi.

Adana Besiktaslilar Dernegi’nin 28. kurulus yil dönümü, Adana’da bir restoranda düzenlendi.

Geceye, Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, Besiktas Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Pascal Nouma ve çok sayida kulüp üyesi katildi.

Baskan Ahmet Nur Çebi, katildigi yemekte bulunan üyelerle tek tek tanisarak hatira fotografi çekildi. Bazi küçük taraftarlar üzerlerindeki formayi Çebi’ye imzalatti. Gecede konusma yapan Baskan Çebi, ”Besiktas’imizin Anadolu’da o meshur 3 büyük dedikleri takimlarin içerisinde en çok sevilen, tutulan ve gönül bagi olan bir Besiktas’imiz var” diye konustu.



“Biz bugün variz yarin yokuz, genel kurul üyeleri yillarca var”

Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, ”Genel kurullar, mali kurullar ve tüzük kongrelerini eksizi olabildikçe gelmeleri ve mümkün oldugu kadariyla üye sayilarini genel kurul üyesi olmus kisi sayilarini arttirmalarini hepinizden rica ediyorum. Biz bugün variz, yarin yokuz. Sonuç olarak genel kurul üyeleri yillarca Besiktas’i idare edecekleri, Besiktas ile ilgili alinacak kararlari belirleyen ve destekleyenler olacaktir. Besiktas Genel Kurul Üyeligi, Besiktas Baskanligi ve yönetim kurulu üyeligi kadar kiymetlidir, hatta daha da kiymetlidir. Yani Besiktas’i yönetecek olanlara mazbatayi veren bu genel kurul üyesi olmak bir onurdur” ifadelerini kullandi.

Çebi son olarak, ”Önümüzdeki cumartesi ve pazar seçimimiz var. Insanlarda söyle bir sey var; Ahmet Bey zaten kazanir neden gidelim. Benim kazanacagimin garantisi yok. Besiktas genel kurul üyeleri kimleri istiyorsa, çogunluk kimi seçecekse onlar olacak. Biz de onlara saygi duyacagiz ve onlara hizmet etmeye devam edecegiz. Ama bu ben olurum ya da baska arkadasimiz olur” diye konustu.

Kaynak: İHA