Vali Ali Çelik'ten Gençlere Tavsiye Açiklamasi 'Spordan Asla Vazgeçmeyin'

Vali Ali Çelik, Romanya’da yapilan 14. Balkan Dag Kosulari Sampiyonasi’nda birinci gelerek altin madalyayla dönen Simavli milli atlet Sila Ata, Havali Silahlar Nevzat Yamaç 19 Mayis Kupasi Türkiye üçüncüsü Hatice Yel, judo sporcusu Ali Küçükkaya’yi misafir etti.

Gençlik Haftasi sebebiyle gerçeklesen ziyarette sporculara; Gençlik ve Spor Il Müdürü Tahir Emre Can, Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Sirin, atletizm antrenörü Yildiray Kaya, aticilik antrenörü Kübra Koçak ile judo antrenörü Ismail Konur ile gönüllü gençlik liderleri eslik etti.

Elde edilen basarilardan duydugu mutlulugu paylasarak sporculari tebrik eden Vali Ali Çelik, “Kütahya’mizi, ülkemizi gururlandirdiniz. Hep daha iyisini yapacaginiza olan inancimla basarilarinizin daimi olmasini diliyor, ilimiz adina tesekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin hemen her spor dalinda elde ettigi basarilarla dünyadaki görünürlügün arttigina dikkat çeken Vali Çelik, “Sporun ve sanatin yapilabilirliginde güzel örneklere ihtiyacimiz var. Spordan asla vazgeçmeyin” diye konustu.

Sporcular ilgi ve desteklerinden dolayi Vali Çelik’e tesekkür ettiler.

Kaynak: İHA