Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Ayni Felsefe Üzerinde Çalismaya Devam Edecegiz'

Spor Toto 1. Lig’de Altinordu Teknik Direktörlügüne getirilen Ufuk Kahraman, kulübün felsefesi dogrultusunda ayni sekilde çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Kirmizi-lacivertli kulüpte Hüseyin Eroglu’nun yerine göreve getirilen Kahraman, Baskan Seyit Mehmet Özkan ile birlikte açiklamalarda bulundu. Altinordu’nun yeni çalistiricisi Kahraman, kulübün felsefesi dogrultusunda ayni sekilde çalismaya devam edeceklerini dile getirdi.

"Ayni felsefe üzerinde çok çalisacagiz”

Altinordu’nun yeni teknik direktörü Ufuk Kahraman, 1997 yilinda Seyit Mehmet Özkan ile ilk görüstügünde kendisine "Ufuk hocam çelik gibi olmalisin” dedigini hatirlatarak, “Bugün tekrar kendisiyle görüstügümde ayni cümleleri bir kez daha bana söyledi.

Ben de onu yaniltmadigimi düsünüyorum. Biz Altinordu Futbol Kulübü olarak misyon geregi bu ülke topraklarinin çocuklarina olanak saglayip yetenekli çocuklarin önce kendi kulübümüzde sonra da yurt disinda ülkemizi temsil etmeleri için var gücümüzle çalisiyoruz. Uzun yillardir çalistigim Hüseyin Eroglu’dan bayragi devraldim. Baskanimiz Seyit Mehmet Özkan’in önderliginde 13 yildir bu ise bas koyduk. Hüseyin hocama basarilar diliyorum. Artik burada Seyit Mehmet Özkan ile beraber ayni felsefe üzerinde çok çalisacagiz” açiklamasinda bulundu.

Baskan Özkan: "Bayragi Ufuk Kahraman devraldi"

Altinordu Kulübü olarak deger ve kültür olusturmaya devam ettiklerini dile getiren Baskan Seyit Mehmet Özkan, “Hüseyin Eroglu ile vedalastik ve onun dönemi kapandi. Hüseyin hocanin yerine bayragi artik takim antrenörümüz Ufuk Kahraman devraldi. Ufuk hoca futbolu birakinca bizim ekibimize dahil oldu ve uzun yillardir bizimle beraber çalisiyordu. Ufuk hoca; Cengiz Ünder, Baris Alici ve Kerim Alici gibi birçok ismin futbola kazandirilmasinda büyük pay sahibi oldu. O yillarda küçük yas gruplarinda hep bir yas büyük takimlara karsi oynattik. Zorlu yillarda Ufuk hocam da bayagi cebellesti. Altinordu’ya basladiktan sonra Hüseyin Eroglu’nun yaninda kendisi yardimci antrenör olarak görev aldi. Simdi sira Ufuk Kahraman hocamizda. Üç yil sonra diyecegiz ‘Ufuk hocam sen de artik oldun. Sen de dünya pazarina teknik direktör olarak git’ bir kültürü böyle olusturmaya çalisacagiz. Ayni teknik ekip olarak yolumuza devam ediyoruz. Uzun yillardir birlikte oldugumuz için çok iyi anlasiyoruz. Altinordu hep böyle olacak. Disariya bakmayacagiz, disarida gözümüz olmayacak. Kendi degerlerimizi olusturmaya devam edecegiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA