Salihli Belediyespor, Kütahya'da Sampiyon

Manisa U18 Futbol Ligi’nde sampiyon olarak adini Türkiye Sampiyonasi’na yazdiran Salihli Belediyespor, Kütahya’da oynanan 1.kademe maçlarinda da sampiyon oldu.

2021-2022 sezonu U18 Türkiye Sampiyonasi 1. kademe müsabakalari 75 ilden 116 takimin katilimi ile tamamlandi. Manisa U18 Futbol Ligi’ni sampiyon tamamlayan Salihli Belediyespor, 1.kademe grup maçlarini Kütahya’da oynadi. Grup maçlarina 1-1’lik Eskisehir ekibi Sekerspor beraberligi ile baslayan yesil-beyazli ekip, 2.maçinda ise Afyon ekibi Bolvadin Termalspor ile karsilasti. Yesil-beyazli ekip bu maçi 4-0 rahat kazandi ve grup finaline yükseldi. Final maçinda Balikesir ekibi Gömeç Belediyespor’u 1-0 yenmeyi basaran Salihli Belediyespor, Kütahya sampiyonu oldu. Salihli Belediyespor aldigi bu galibiyet ile 1. kademeden 2.kademeye yükselen takim olurken, ilk 20 takim arasina girmeyi basardi.

Kütahya sampiyonu olarak 2. kademeye yükselen Salihli Belediyesporlu futbolcular, maçin ardindan antrenörler Enver Dagli ve Selçuk Haci ile birlikte büyük sevinç yasadi.

Öte yandan 1’nci kademe müsabakalari sonunda grup birincisi olan 20 takimin katilimiyla 4 grup merkezinde 2. kademe müsabakalari oynanacagi, 2. kademe müsabakalari sonunda gruplarinda birinci olan 4 takimin ise final müsabakalarina katilmaya hak kazanacagi ögrenildi.

Kaynak: İHA