Polisgücü Sampiyonluga Kosuyor

Gaziantep Polisgücü Kadin Hokey takimi, Açik Alan Süper Ligi’nin besinci gününde karsilastigi Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Egitimi Merkezi’ni 24-0 maglup ederek sampiyonluga bir adim daha yaklasti.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafindan 14 - 22 Mayis tarihleri arasinda organize edilen Açik Alan ikinci etap maçlarinin besinci gününde Polisgücü, Gaziantep’in bir diger temsilcisini kolay geçti.

Gaziantep Polisgücü Kadin Hokey takimi ikinci etabin dördüncü gün mücadelesinde karsilastigi Nizip Halk Egitimi Merkezi karsisinda Perihan Çinar (9), Fatma Songül Gültekin (7), Ece Sahiner (3), Meryem Oymak (2), Emine Çelik ve Nur Nebi Baran’in golleri sonucu belirledi.

Gaziantep Polisgücü ligde ki 13. galibiyetini elde ederken puanini 39’a yükseltti ve en yakin rakibi ile puan farkini 11’e çikartti. Kirmizi-beyazli ekip 14. maçini Kirikkale Akademisi ile 20 Mayis Cuma günü saat 13.00’de oynayacak.

Kaplan: “Her maçi önemsiyoruz”

Açik Etap Süper Ligi’nin bütün maçlarinda rakipleri kim olursa olsun hepsini önemsediklerini ifade eden Gaziantep Polisgücü Kulüp Baskani Mehmet Kaplan, “Burada rakiplerimizin konumlari ve durumlarina hiçbir sekilde aldiris etmeden sahada mücadelemizi veriyoruz. En ufak rahatlik bize pahaliya mal olabilir. Bu nedenle tedbirlerimizi elden birakmadan her oyuncumuz kendi klasina yakisan mücadelesini veriyor ve sonuçlarda kendiliginden geliyor. En yakin rakibimiz ile aramizda ki puan farkinin açilmasina ragmen ayni kararlilikla kalan maçlarimizdan da galibiyetlerle ayrilip, sampiyonluk kupasini bir kez daha almak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA