Kartal'da 19 Mayis Kutlamalari Spor Etkinlikleri Ile Devam Etti

Kartal Belediyesi tarafindan düzenlenen, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103. Yili kutlamalari çerçevesinde Kartal Meydani’nda kurulan alanda üç gün boyunca devam edecek kutlamalarin ikinci gününde akrobasi basketbol gösterisi, ayak tenisi, savunma sporlari gösterileri düzenlendi. Gösterilere katilan Baskan Gökhan Yüksel, "Belki de yarinin milli sporculari buradaki kardeslerimiz olacak" dedi.



Kartal Belediyesi tarafindan düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103. Yili kutlamalari, spor etkinlikleri ve farkli aktivitelerle devam ediyor. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan “Spora Adim At, Kartal’a Hareket Kat” sloganiyla gerçeklestirilen etkinliklerin dün düzenlenen ikinci gününde, Kartal Meydanina kurulan basketbol potalarinda basketbol akrobasi takimi gençlere alkis alan bir etkinlik gösterisi düzenledi.

Akrobasi ekibinin basketbol potasina adeta uçarcasina attigi toplar ve smaçlar izleyenleri büyüledi. Ziplama rampasindan taklalar atarak havada asili kalircasina art arda gelen basketler gösteriyi izleyen vatandaslari basketbola doyurdu.

Etkinliklere Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, Kartal’daki kamu ve özel egitim kurumlari, spor kulüpleri ve vatandaslar katildi.

 Kartal Meydani’nda kurulan özel alanda plaj voleybolu, basketbol, ayak tenisi, savunma sporlari gösterileri ve çesitli simülasyon etkinlikleri de yapildi.

"Atatürk gençligine yakisir olma noktasinda kendimizi yetistirme ve gelistirmeye çalisiyoruz"

Etkinlige katilan Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, "Kartal Meydandayiz ve 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram’ini coskuyla kutluyoruz. Kartal’da okullarimizdaki okul takimlari, sporcu kardeslerimiz her birini bu meydandaki etkinliklerin içerisine katiyoruz. Her biri hem yeteneklerini sergiliyorlar hem de burada arkadaslariyla tanisiyorlar. Devam eden özel gösterilerimiz de var. Belki de yarinin milli sporculari buradaki kardeslerimiz olacak. Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etti. Dolayisiyla bilim, sanat, spor ve kültür ile her birimiz Atatürk gençligine yakisir olma noktasinda kendimizi yetistirme ve gelistirmeye çalisiyoruz. Kartal’da 19 Mayis coskusu tüm hiziyla devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA