Karsiyaka, Mustafa Asan Ve Cenk Özbey Ile Sözlesme Uzatti

Karsiyaka, takim kaptani Mustafa Asan ve tecrübeli oyuncusu Cenk Özbey’in sözlesmesinin 1 yil daha uzatildigini açikladi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Karsiyaka, iç transferde 2 önemli hamle yapti. Yesil-kirmizili kulüp, 7 yildir formasini terleten takim kaptani Mustafa Asan ve 8 yildir yesil-kirmizili forma altinda mücadele eden 31 yasindaki defans oyuncusu Cenk Özbey’in sözlesmesini 1 yil daha uzatti.

Mustafa Asan: "Karsiyaka ile olan gönül bagim çok farkli"

Atilan imzalarin ardindan açiklamalarda bulunan takim kaptani Mustafa Asan, “Karsiyaka ile olan gönül bagim çok farkli. Bu kulübe bugüne kadar vermis oldugum hizmet benim için gurur kaynagi. Bugünden sonra da ayni gururla bu formayi terletecegim. Yönetimimizin su ana kadar gösterdigi özveriye katki koyabilmek için ve Baskanimiz Turgay Büyükkarci’ya olan güvenimize istinaden para konusunu hiç açmadik bile. Önemli olan, armamizin çok daha iyi noktalarda yer almasi. Bu sezon hedefimize ulasacagimiza yürekten inaniyorum” dedi.



Cenk Özbey: "Sorgusuz sualsiz sözlesmemizi imzaladik"

Tecrübeli oyuncu Cenk Özbey ise, “Yillardir tek bir amacimiz var, o da; Karsiyaka Spor Kulübü’nün hak ettigi yerlerde bulunabilmesini saglamak. Emegimizin karsiligini manevi olarak da alma vakti geldi. O nedenle, yönetimimize olan güvenimiz ile birlikte ben ve Mustafa abi sorgusuz sualsiz sözlesmemizi imzaladik. Umuyorum ki, Karsiyaka taraftarinin yüzünü güldürmeyi basaracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA