Hentbol Türkiye Kupasi Sakarya'da Sahibinin Olacak

Sakarya, Hentbol Erkekler Türkiye Kupasi Dörtlü Finalleri’ne ev sahipligi yapacak. 28-29 Mayis tarihlerinde yapilacak olan finaller için Sakarya Büyüksehir Belediyesi ile Hentbol Federasyonu arasinda protokol imzalari atildi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi ile Türkiye Hentbol Federasyonu is birligiyle 28-29 Mayis tarihleri arasinda Hentbol Erkekler Türkiye Kupasi Dörtlü Finali Sakarya’da gerçeklestirilecek. Bu çerçevede AKOM’da Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ile Türkiye Hentbol Federasyonu Baskani Ugur Çakir arasindan protokol imzalandi. Gerçeklesen birliktelige, Gençlik ve Spor Il Müdürü Nevzat Inanç, Sakarya Büyüksehir Belediyespor Kulüp Baskani Cevat Eksi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Ilhan Serif Aykaç yer aldi. Serdivan Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek Hentbol Erkekler Türkiye Kupasi Dörtlü Finallerine Besiktas, Spor Toto, Beykoz Belediyesi ile Eskisehir Orman Spor kulüpleri kupa için mücadele edecek.

“Türkiye Kupasi 4 finallerinin ardindan kupa sahibinin olacak”

Protokol programinda konusan Türkiye Hentbol Federasyonu Baskani Ugur Kiliç, “Hentbol ile iç içe bir organizasyon gerçeklestirecegimiz Sakarya’da çok önemli takimlar mücadele edecek. Sakarya hentbol bransi için belirledigimiz stratejik sehirlerden biri. Sakarya’da oynanacak Türkiye Kupasi 4 finallerinin ardindan kupa sahibinin olacak. Tüm sporseverleri maçlara bekliyoruz. Sakarya ve hentbol camiasi için hayirli olmasini diliyorum” dedi.



“Hentbol sporcularini sehrimizde agirlayacagiz”

Türkiye Hentbol Federasyonu ile imzalanan protokol ile Hentbol Erkekler Türkiye Kupasi Dörtlü Finali’nin Sakarya’da yapilacagini açiklayan Yüce, “Hentbol sporcularini sehrimizde agirlayacagiz. Erkekler Türkiye Kupasinin sahibiyle bulusacagi ve Hentbol liginin ilk dördünün belli olacagi müsabakalar arasinda hemserilerimiz ve sporseverler için etkinlikler düzenleyecegiz. Bu protokolün hazirlanmasinda emegi geçen ekibimizi tebrik ediyorum. Türkiye Hentbol Federasyonuna ve degerli yöneticilerine tesekkür ediyorum. Hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA