Hatayspor'dan Buz Hokeyi Oyuncularina Moral Ziyareti

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan ve futbolcular, buz hokeyi sporcularini ziyaret etti.

Ziyarette Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan’a futbolcular Mame Diuf, Sam Adekugbe ve Mehdi Boudjemaa eslik etti. Hatay Buz Pateni Salonu’nda Gençlik haftasi kapsaminda gerçeklestirilen ziyarette iki takim oyunculari tanisti, sohbet etti ve fotograf çekildi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan ve futbolcular buz hokeyi oynadi. Buz hokeyi antrenörleri Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan’a forma hediye etti.

Gençlerin ve çocuklarin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini kutladigini ifade eden Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, “Genç kardeslerimizin basarili bir sekilde bu sporu yapmasi ve önümüzdeki haziran ayinda Türkiye sampiyonasina katilmasi duyunca, gençlerimizi ziyaret etmek istedik” diye konustu.



"Turnuvada basarili olmalari konusunda moral verdik"

Buz hokeyi sporcularinin moral motivasyonu arttirarak ve turnuvada basarili olmalari konusunda destek verdiklerini söyleyen Erdogan, “Takim kaptanimiz Mame Diuf, Sam Adekugbe ve Mehdi Boudjemaa ile birlikte geldik. Onlar da bu sporu yakindan takip ederek seviyorlar. Ben de Almanya’da yetistigim dogdugum sehirde kendi sehrimin takimi Almanya’nin en üst liginde oynuyordu. Zaman zaman izlemeye gidiyordum. Hatta hafta sonlari okulla hem de arkadaslarla buz üzerinde kaymayi da gençlik dönemimde ögrenmistim. Iyi de kayiyordum, tabii uzun zaman oldu. Artik buz üzerinde genç kardeslerimiz kadar basarili degiliz. Onlari birazdan izleyecegiz, kendi aralarinda bir gösteri maçi yapacaklar. Onlara cani gönülden basarilar diliyorum” dedi.



"Hatay halkindan bu spora destek istiyorum"

Buz Hokeyi Antrenörü Mert Ezer, gençlik haftasi dolayisiyla Hatayspor Kulübü Teknik Direktörü Ömer Erdogan’in ve futbolcularin Hatay Asi Kulübü’nü ve sporcularimizi turnuva öncesi ziyarete geldigini ifade ederek, “Hepsine çok tesekkür ediyoruz. Sporcularimiza moral ve motivasyon verdikleri için. Hatay’da 3 kategoride buz hokeyi turnuvasi Türkiye Sampiyonasi’na katilacagiz. Minikler, yildizlar ve yildiz A seklinde. Asi Spor Kulübü’nün 3 kategoride yarismaya katilmasinda velilerimizin ve biz hocalarin büyük bir çabasi var. Ben buradan Hatay halkindan bu spora destek istiyorum. Burada çok güzel sporcu yetistiriyoruz. Milli sporcu olacak çocuklarimiz yetisecek. Bundan dolayi Hatay halki bize desteklerini esirgemesin” diye konustu.

Kaynak: İHA