GSO Baskani Ünverdi'den 19 Mayis Mesaji

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, 19 Mayis 1919’un Türk Milletinin varolus mücadelesinde büyük bir sahlanis oldugunu belirterek, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutladi.

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni yayimladigi mesajla kutladi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çikisi ile kurtulus mücadelesinin mesalesinin yakildigini ve Anadolu’nun her kösesine yayildigini belirten Baskan Ünverdi mesajinda, “Cumhuriyete giden yolda bu sahlanis aziz milletimizin özgürlük ve bagimsizligindan sartlar ne olursa olsun taviz vermeyeceginin dünyaya ilani olmustur. Kuva-i Milliye ruhuyla, kadini erkegi, genci yaslisiyla omuz omuz veren aziz milletimiz sehit düsmüs, gazi olmus, cennet vatanimizi bizlere armagan etmistir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çikarak milli mücadeleyi baslattigi bu özel günü Gençlik ve Spor Bayrami olarak Türk Gençlerine armagan etmesi gençlere olan sevgisi ve güveninin göstergesidir. Büyük Önder Atatürk, “Vatanin bütün ümidi ve gelecegi size, genç nesillerin anlayis ve enerjisine baglanmistir" diyerek, gençlerin önemine isaret etmistir” dedi.



“Türkiye’yi hep birlikte insa edecegiz”

Ülkenin gelismesi ve daha güzel yarinlara kavusmasinda ilim ve bilimin isiginda ülkeye yön verecek olanlarin gençler olacagini kaydeden Ünverdi, “Yeni bir dünyanin adimlarinin atildigi, teknolojinin hiz kazandigi bir dönemde, bu degisim ve dönüsümü de ancak gençlerimizle yakalayabiliriz. Bunun için de ülke olarak her alanda gelecegimizin teminati olan gençlerimize daha fazla firsat vermeli ve destek olmaliyiz. Genç nüfusumuz ve potansiyelimiz en büyük zenginligimiz. Biz her zaman kendilerinin yanindayiz ve destek olmaya devam edecegiz. Bu özel günde, aziz atalarimizdan aldigimiz güçle, vatanimiza, bayragimiza, devletimize hep birlikte sahip çikacak, milli ve manevi degerlerimiz isiginda her anlamda kalkinmis bir Türkiye’yi hep birlikte insa edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA