Gençlik Festivali'nde 3 Turnuva Birden Yapildi

Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlendigi “Yenimahalle Gençlik Festivali” masa tenisi, okçuluk ve dart turnuvasi ile dolu dizgin devam etti.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nde egitim alarak katildiklari müsabakalarda basaridan basariya kosan 5-15 yas arasi sporcular ile ilçe okullarindan ögrencilerin katildigi turnuvalarda heyecan dolu dakikalar yasandi.

Gençlerin madalya sevinci

150’ye yakin ögrencinin katildigi Yenimahalle Gençlik Festivali Masa Tenisi, Okçuluk ve Dart Turnuvasi’nda Yenimahalle Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Boran sporculari yalniz birakmadi. Katilimcilarin kiyasiya mücadelesine sahne olan turnuvanin sonunda dostluk kazandi ve müsabakalara katilan tüm sporculara madalya verildi.



Festival Gazapizm konseri ile son bulacak

Genç yasli demeden tüm vatandaslara sporla dolu bir hafta yasatan Yenimahalle Gençlik Festivali programi; muaythai ve futbol turnuvalari, zumba senligi, bisiklet turu ile devam edecek. Yenimahalle Gençlik Festivali, 22 Mayis Pazar günü Batikent Vedat Dalokay Parki’nda saat 19.30’da düzenlenecek Gazapizm konseri ile son bulacak.

Kaynak: İHA