Filede Kiyasiya Mücadele

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde düzenlenen Inegöl Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü ve Inegöl Belediyesi kurumlar arasi voleybol turnuvasinda Inegöl Ilçe Milli Egitim Müdürlügü 1’inci, Inegöl Belediyesi 2’nci, Inegöl Ilçe Emniyet Müdürlügü 3’üncü ve Inegöl Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü 4’üncü oldu.

Filede 3 aylik voleybol heyecani sona erdi. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde Inegöl Belediyesi ve Inegöl Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü organizasyonuyla düzenlenen kurumlar arasi voleybol turnuvasinin finali büyük heyecana sahne oldu. 11 takimin katilimiyla 2 grup halinde baslayan turnuvanin finalinde Inegöl Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Karma ile Inegöl Belediyesi takimlari karsi karsiya geldi.

Inegöl Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Karma takimi, Inegöl Belediyesi ile çekismeli geçen setler sonunda karsilasmayi 3-1 kazanmayi basardi. Inegöl Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü ve Inegöl Ilçe Emniyet Müdürlügü takimlari ise 3’üncülük müsabakasinda karsi karsiya geldi. 3-1’lik skorla Inegöl Ilçe Emniyet Müdürlügü galip gelmeyi basardi.

Inegöl Kaymakami Eren Arslan, Inegöl Belediye Baskan Yardimcisi Emin Dündar, Inegöl Ilçe Emniyet Müdürü Erdogan Baydemir, Inegöl Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Dogru ile Inegöl Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Sevki Yücel’in de katildigi törende, takimlara kupa ve madalyalari takdim edildi.

Kaynak: İHA