Cenk Tosun'dan, Milli Takim Kafilesine Ziyaret

Ingiltere’nin Everton takiminda forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Sampiyonalari’nda mücadele edecek milli takim kafilesine ziyarette bulundu.

Ingiltere’nin Manchester sehrinde yarin baslayacak ve 4 gün sürecek Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Sampiyonalari için hazirliklarini sürdüren milli takimlara özel bir ziyaretçi geldi. Ingiltere’nin Everton takiminda forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, milli takimin kamp yaptigi otele bir ziyaret gerçeklestirdi. Milli taekwondocularla yakindan ilgilenen ve moral veren golcü futbolcu, ay-yildizli millilerle sohbet etti. Cenk Tosun, Türkiye Taekwondo Federasyonu Baskani Prof. Dr. Metin Sahin ve Milli Takimlar Teknik Direktörü Ali Sahin ile de bir süre sohbet etti ve basarilar diledi.

"Ay-yildizli formanin degerini biliyorum"

Ziyarette kisa bir açiklama yapan Cenk Tosun, "Ay-yildizli formanin degerini biliyorum. Onu giymek çok farkli bir duygu. Burada elinizden geleni yapacaginizi biliyorum. Insallah buradan basarili sonuçlarla ülkemize döneceksiniz" dedi.

Federasyon Baskani Metin Sahin de, "Milli futbolcumuzun ziyareti bizleri onurlandirdi. Çocuklarimiza ayri bir motivasyon oldu. Kendisine tesekkür ediyoruz. Bu motivasyonla çocuklarimizin daha da basarili olacagina inaniyoruz. Cenk Tosun, bizi kirmayip buraya kadar geldi. Bu ziyaretten dolayi kendisine tesekkür ediyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA