Basketbolda GKV'liler Namaglup Sampiyon

9. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupasi’nda sampiyonluk adresi degismeyerek bu yilda Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri Genç Erkekler Basketbol Takimi sampiyonluk kupasini okullarina götürdü. Sampiyon takimi kutlayan GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki basarinin hiçbir zaman tesadüf olmadigini ifade etti.

2021-2022 Egitim Ögretim yili 19 Mayis Atatürk’ü anma Gençlik ve spor Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde Sehitkâmil Belediyesi ve Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan ortak organize edilen liseler arasi, 9. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupasi Turnuvasinda rakiplerini eleyen Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri Genç Erkek Basketbol Takimi sampiyonluk ipini gögüsledi.

18 okul katildigi 9. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupasi Turnuvasinda kendi grubunda birinci çikan GKV Özel Liseleri Genç Erkekler Basketbol Takimi basketbol takimi yari finalde Doga Kolejini yenerek finale yükselmis, final maçinda ise Bahçesehir Okullariyla karsilasarak farkli bir skorla yenilgisiz il sampiyonu oldu. GKV Özel Liseleri basketbol takimi gelenegi bozmayarak 19 Mayis 1919 Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde her yil düzenlenen sampiyonanin sampiyonu olarak basarisini tescilledi. Sampiyona sonrasi düzenlenen kupa töreninde basketbolun sampiyonu GKV Özel Liseleri Genç Erkekler Basketbol taminin sampiyonluk kupasini Gençlik ve Spor Il Müdürü Muhittin ÖZBAYDAN vererek sampiyon takimin hocalari ve sporcularini kutladi. GKV Özel Liselerini sampiyonluga götüren takimin antrenörlügünü Vedat Oguzcan ve Mahmut Sahinler yaparken, takimda GKV Özel Liseleri ögrencilerinden Furkan Sekmeç, Baran Aydin, Emre Aslantas, Hasan Efe yagci, Tolga Tiryaki, Kerem Durmus, Ali Mert Kardo, Arda Karagülle, Murat Kiliç, Atakan Berdan, Ali Bekir Almaci, Orkun Gündogdu, Taha Torunoglu ve Esat Emir Kaya görev aldi. Sampiyona sonrasi teknik heyeti ve sporculari kutlayan GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki, “Sporcularimizla gurur duyuyoruz. Ögrencilerimiz geleneksel bir organizasyonda gelenegi bozmayarak bu yilda sampiyonluk kupasini okullarimiza kazandirdi. Basari hiçbir zaman tesadüf degildir. Sporcularimizi, teknik heyetimizi ve bizleri asla yalniz birakmayan degerli velilerimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA