Baskan Yilmaz, Içel Idman Yurdu'nu Tebrik Etti

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, TFF 3. Lig Play-Off karsilasmasinda Orduspor 1967’yi 3-0 yenerek finale kalan Içel Idman Yurdu’nu tebrik etti.

İçel Stadyumu’nda Orduspor 1967’yi agirlayan Içel Idman Yurdu, Play-Off yari final müsabakasini 3-0 kazanarak finale kaldi. 2. Lig’e yükselme mücadelesinde geçtigimiz hafta deplasmanda Orduspor 1967 karsisinda 1-0 maglup olan İçel temsilcisi, kendi sahasinda Orduspor 1967’yi 3-0 maglup etti. Içel Idman Yurdu, tarafsiz sahada Fethiye Spor ile tek maç oynayacak.

Baskan Yilmaz, galibiyet sevincini paylasti

Müsabakanin ardindan sahaya inerek Içel Idman Yurdu Kulüp Baskani Metin Saltik ile kulüp yönetimini ve futbolculari tebrik eden Baskan Yilmaz, “Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden sehrimizin takimi Içel Idman Yurdu’nun 2. Lig’e yükselme mücadelesini on binlerce taraftarla birlikte izlemenin mutlulugunu yasadik. Bu basarida emegi olan Kulüp Baskanimiz Metin Saltik’a ve degerli yönetimine, teknik heyetimize, futbolcularimiza ve tüm hemsehrilerimize tesekkür ederiz” dedi.



“Hep destek, tam destek”

“İçelimiz, Süper Lig’de bir takimla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarim en kisa sürede Süper Lig’e de çikma basarisi gösteririz” diyen Baskan Yilmaz, Içel Idman Yurdu’na tesis tahsis ettiklerini ve binlerce taraftar ile destek verdiklerini de hatirlatarak, “Içel Idman Yurdu Spor Kulübümüze, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Korukent Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezimizdeki tesisimizi tahsis ettik. Her hafta 100 gencimizi Içel Idman Yurdu’nun evinde oynadigi maçlarda agirladik ve Toroslar’dan taraftarlari servislerle maça götürdük. Sehrimizin takimi Içel Idman Yurdu’nun her zaman yanindayiz. Çocuklarimizla, gençlerimizle ve hemsehrilerimizle tribünlerde yerimizi aliyoruz. Takimimiz, taraftarini arkasinda hissetsin istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA