Baskan Uslu'dan 19 Mayis Mesaji

Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Baskan Uslu, Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayis 1919’da baslattigi hareketle Türk milletinin umutlarini yeniden yeserttigini söyledi.

Baskan Mustafa Uslu, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, ulusumuzun kurtulusu için 19 Mayis 1919’da, Samsun’dan baslattigi bagimsizlik hareketiyle, milletimizin sönmek üzere olan umutlari canlanmis ve sonsuza kadar yasayacak olan Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atilmistir. Ulasilan bu zaferi sürekli kilmak isteyen büyük önder, bunun ancak gençlerin omuzlarinda yükselebilecegine olan inancindan dolayi, bu günü ülkemizin gelecegi olan gençlerimize armagan etmistir. Ulusumuzun bagimsizlik mücadelesinde Mustafa Kemal Atatürk önderliginde yakilan bagimsizlik atesinin ilk adimi olan 19 Mayis; ayni zamanda Atatürk’ün gençlige verdigi önem ve degerin de sembolüdür. Bu kutsal mirasi, çocuklarimizin bize emaneti olan vatanimizi ve cumhuriyetimizi dünyanin en gelismis ve her yönden kalkinmis ülkelerinden birisi haline getirebilmek için, dün oldugu gibi bugün de, geçmisimizi asla unutmadan, her gün daha fazla artan azim ve kararlilikla çalismaya devam ediyoruz. Basta milli mücadelemizin bas kahramani ve yürütücüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, milletimizin ve vatanimizin istiklali için kanini döken, canini siper eden, topraga düsen, vatan ve bagimsizlik ugruna sehit ve gazi olan tüm kahramanlarimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA