Baskan Gültak Açiklamasi 'Mersin Yeniden Dirilis Hikayesi Yaziyor'

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel temsilcisi Içel Idman Yurdu, Play-Off yari final rövans maçinda evinde Orduspor 1967’yi 3-0 maglup ederek adini finale yazdirdi. Müsabakayi tribünden izleyen ve galibiyet sonrasi soyunma odasina inen Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, "İçel yeniden bir dirilis hikayesi yaziyor. Takimimizi tebrik ediyorum" dedi.

İçel Stadyumunda Orduspor 1967 A.S.’yi agirlan Içel Idman Yurdu, Play-Off yari final rövans mücadelesinde 3-0’lik skorla galip geldi. Mücadeleyi yerinde izleyen Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, stadi dolduran 25 bin taraftara tesekkür ederek, "Tüylerimiz diken diken oldu. Bu kent yeniden bir dirilis hikayesi yaziyor. Bugün sahada Süper Ligde mücadele eden takimlara nasip olamayacak bir atmosfer vardi. Bu kent artik alt ligleri degil, Süper Ligi hak ediyor” ifadelerini kullandi.

"Taraftarlarimiza minnet borçluyuz"

Müsabakanin ardindan soyunma odasinda Içel Idman Yurdu Kulüp Baskani Metin Saltik ve futbolculari ziyaret eden Gültak, "Finalde Fethiye Spor ile mücadele edecegiz. Tarafsiz sahada oynanacak o maça da gidip takimimizi yalniz birakmayacagim. Basta taraftarlarimiz olmak üzere destegini esirgemeyen herkese minnet borçluyuz. Tüm taraftarimizdan Allah razi olsun. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla Fethiye’yi de eleyip bir üst lige adimizi yazdiracagiz. Yeniden dirilisin atesini yaktik; devami da gelecek” diye konustu.

Kaynak: İHA