Baskan Beyoglu Sampiyonlari Kabul Etti

Sakarya’da yapilan Türkiye Sampiyonasi’nda dereceye girerek milli takima seçilen Baglar Belediyespor’lu kadin karateciler, Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’na ziyarette bulunarak basarilarini paylasti.

Turnuvada sampiyon olan Sena Kizilaslan ve üçüncülük elde eden Amine Akçakmak, antrenör Mehmet Yazar ile kulüp yöneticileri Güzel Kizoglu ve Ugur Erekli kabulde hazir bulundu. Antrenör Mehmet Yazar, elde edilen basari nedeniyle Sena Kizilaslan’in Haziran ayinda Çekya’da gerçeklesecek Avrupa Sampiyonasi’nda milli takim formasini giyecegini, Sena Kizilaslan ve Amine Akçakmak’in yine Haziran ayinda Sirbistan’in ev sahipliginde yapilacak Balkan Sampiyonasi’nda milli takim kadrosunda yer alarak Türkiye’yi temsil edecegi bilgisini aktardi.

Baskan Beyoglu’ndan her zaman destek gördüklerini ifade eden Yazar ve milli sporcular, uluslararasi organizasyonlarda da basarili olma sözü verdi. Gençlerin her bransta saglikli kosullarda spor yapmasina büyük önem verdiklerini kaydeden Baskan Beyoglu, elde ettikleri basari için bir kez daha sporculari ve antrenörlerin tebrik etti.

Kaynak: İHA