Adana'da Bursa Firtinasi Esti

Türkiye Kano Federasyonu’nun 2022 yili faaliyet programinda yer alan ‘Durgunsu Kano 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Çukurova Üniversitesi Kupasi ve SEM Yarislari’ Adana’da tamamlanirken, Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari da elde ettikleri derecelerle yine göz doldurdu.

16-17 Mayis tarihleri arasinda gerçeklestirilen organizasyonda 4 il, 14 kulüpten toplam 64 sporcu, çesitli kulvarlarda kiyasiya rekabet etti. Türkiye Kano Federasyonu, Çukurova Üniversitesi ve Sariçam Belediyesi tarafindan Seyhan Baraj Gölü’nde organize edilen organizasyonda sporcular gençler, yildizlar, minikler ve mini minikler kategorilerinde mücadele ederlerken, Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü yarislari 25 madalya ve 2 kupayla tamamladi.

Yarislarin ilk gününde 2 altin, 3 gümüs ve 2 bronz olmak üzere 7 madalya kazanan Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari, ikinci gün 2 altin, 4 gümüs ve 2 bronz olmak üzere 8, üçüncü gün ise 4 altin, 4 gümüs ve 2 bronz olmak üzere 10 madalya kazanirlarken, organizasyonu 25 madalyayla kapatti. Bursa Büyüksehir Belediyespor, yarislarda erkeklerde ve kadinlarda da ikincilik kupasi kazanmayi basardi.

Kaynak: İHA