Türkiye Yamaç Parasütü Hedef Sampiyonasi Inegöl'de Yapilacak

Türkiye Yamaç Parasütü Hedef Sampiyonasi 2. etabi Inegöl Belediyesi Doga Sporlari ve Turizm Merkezi (DOSTUM) ev sahipliginde Inegöl’de gerçeklestirilecek.

Mayis ayi basinda 1. Etabi Kayseri’de gerçeklestirilen Türkiye Yamaç Parasütü Hedef Sampiyonasinin 2. etabina Inegöl ev sahipligi yapacak. Inegöl Belediyesi Doga Sporlari ve Turizm Merkezi (DOSTUM) ev sahipliginde yapilacak organizasyonda, 60 parasüt sporcusu Inegöl semalarini süsleyecek.

3-4-5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Yamaç Parasütü Hedef Sampiyonasi 2. Etap yarismalarinda, ülkenin dört bir yanindan yamaç parasütü sporculari Inegöl’e gelecek. 60 sporcunun yarisacagi sampiyonada, Cerrah Karaman Tepe’den atlayis yapacak parasütçüler yine Cerrah bölgesinde belirlenen bir hedefe inis yapmaya çalisacak. Sampiyonada Inegöl Belediyesi DOSTUM takimi adina da 3 sporcu yarisacak.

Vatandaslarin da ilgi duyacagi Yamaç Parasütü Hedef Sampiyonasini, inis bölgesinde vatandaslar da takip edebilecek. Bu heyecana ortak olmak isteyenler, 3 gün boyunca yarismalari takip edebilecekler.

Kaynak: İHA