'Bir Gülüs Yeter' Projesi Kapsaminda Çocuklara Oyuncak Ve Kitap Dagitildi

Hepsiburada, gülüsleriyle tüm dünyayi güzellestiren çocuklar için baslattigi "Bir Gülüs Yeter" projesine engelliler haftasinda da devam ederek, çocuklara bilissel gelisimlerini destekleyici oyuncak ve kitaplar armagan etti.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile Ramazan Bayrami’nda 10 bin çocuga ulasarak binlerce oyuncak ve kitap hediye eden Hepsiburada, "Bir Gülüs Yeter" projesini Engelliler Haftasi’nda da sürdürdü.

Yapilan açiklamaya göre, Hepsiburada ve ‘Ihtiyaç Haritasi’ is birligiyle, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi’nda Türkiye genelinde belirlenen 48 görme, isitme ve zihinsel engelli okuluna çocuklarin engel durumlarina uygun olarak seçilmis okul gereçleri, oyuncaklar ve kitaplar armagan edildi. ‘Bir Gülüs Yeter’ projesi dahilinde e-ticaret platformu, isitme engelli çocuklari ritim yeteneklerini gelistiren müzik aletleri ve konusma farkindaligi olusturan artikülasyon terapi setleri gibi nitelikli ürünlerle bulustururken, görme engelli çocuklar için bilissel gelisimlerini destekleyen kabartma yazi tabletleri, braille kalemler ve zilli futbol toplari armagan etti. Zihinsel engelli çocuklar için ise onlari oyuna tesvik eden ve becerilerini çalistiran bilye takip dönence oyunlari, eslesme-kavram kartlari ve ahsap bulmaca setleri hediye edildi.

Kaynak: İHA