Bayburt'ta Play-Off Yari Final Coskusu

TFF 2. Lig’de çeyrek finalde deplasmanda rakibi 1461 Trabzon Fk’yi evinde 2-0 maglup eden Bayburtspor, play-off maçlarinda yari finale kaldi. Bayburt’ta play-off yari final coskusu doyasiya gece geç saatlere kadar kutlandi.

Bayburtlular galibiyetin gelmesiyle birlikte sokaklara döküldü. Maçin bitiminin ardindan baslayan kutlamalar gece yarisina kadar devam etti. Taraftarlar, davul zurna, mesaleler esliginde coskulu bir sekilde Trabzon’dan dönen Bayburtsporlu oyunculari karsiladilar. Cumhuriyet Caddesi, Saat Kule Meydaninda küçük, büyük yüzlerce taraftar kutlamalara devam ederek, yari final yolunda takimlarina destek verdiler.

Bayburt Özel Idarespor Kulüp Baskani Celil Çaliskan, takimla gurur duydugunu söyleyerek, "Bu coskuyu görüyorsunuz, biz bu sehre bu duyguyu yasattigimiz için takimla gurur duyuyorum. Allah’a sükürler olsun bu coskuyu, bu duyguyu bu sehre yasattik" diye konustu.

Bayram Öztürk isimli taraftar ise, "Inandik, basardik. Bayburtspor’a güveniyoruz, bütün sehir olarak inanalim, bu takimin arkasinda duralim. Hedefimiz 1. Lig bunu asla unutmayalim. Bu sehir asla kaybetmez çünkü inaniyoruz, güveniyoruz" seklinde konustu.

Takim otobüsünün kutlama alanindan ayrilmasindan sonra coskulu kutlama sona erdi.

Öte yandan Bayburt Özel Idarespor, rakibi Bodrumspor ile cuma günü deplasmanda yari final maçi oynayacak. Rövans maçi ise, 23 Mayis’ta Gençosman Stadyumunda oynanacak.

Kaynak: İHA