Yunus Akgün Açiklamasi 'Galatasaray'da Kupalar Kazanmak Istiyorum'

Adana Demirspor formasi giyen Yunus Akgün, Galatasaray maçinin ardindan konustu. Hedefinin Galatasaray’a dönüp kupalar kazanmak oldugunu söyleyen genç oyuncu, attigi golün ardindan sevinmemesiyle ilgili olarak da “Bana yakismazdi” ifadelerini kullandi.

Süper Lig’in 37. haftasinda Galatasaray deplasmaninda 3-2 maglup olan Adana Demirspor’da, bonservisi Galatasaray’da bulunan Yunus Akgün maçin ardindan konustu.

Galip gelemedikleri için üzgün olduklarini söyleyen Yunus Akgün, "Galibiyet için gelmistik ama güzel bir futbol izlettigimizi düsünüyorum. Benim açimdan duygusal bir maçti. Taraftarlar beni maçtan önce ve sonra alkisladi. Çok tesekkür ediyorum onlara. Kontratim var ve seneye dönecegim Galatasaray’a. Döndügümde neler olacak hep beraber görecegiz" ifadelerini kullandi.

"Bana yakismazdi"

Bu sezon attigi 9 golün 3’ünü Galatasaray’a attigi hatirlatilan genç oyuncu, "Diyecek bir sey yok, kismet” ifadelerini kullanirken, Galatasaray için de “Bu sezon aslinda, Avrupa basarili olup, ligde istedigini yapamayan bir Galatasaray oldu. Son maçta Barcelona’ya karsi da iyi oynadilar. Kaliteli bir kadro var ama, hoca degisikligi sonrasinda sistemi oturtamadilar. Bugün kazandilar, tebrik ediyorum" açiklamasini yapti. Sari-kirmizili kulüple 2024 yilina kadar sözlesmesi oldugunu da hatirlatan Yunus Akgün, "Benim Galatasaray ile 2024’e kadar sözlesmem var. Tabii ki Galatasaray’a dönüp sampiyonluklar yasamak, kupalar kazanmak istiyorum. Ben Galatasaray’da büyüdüm. Çocuklugum da Galatasaray’da geçti. Bugün taraftarlar bana çok destek oldular. Gol atip sevinmek bana yakismazdi" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA