Vincenzo Montella Açiklamasi 'Iki Takim Da Kazanabilirdi'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Iki takim da kazanabilirdi. Takimimin sergiledigi performanstan mutluyum. Iki taraf da kazanabilirdi. Sonuna kadar da böyle gitti. En dogru sonuç beraberlik olabilirdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda karsilastigi Galatasaray’a 3-2 maglup oldu. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Çok açik sonuçlu bir maçti. Iki takim da kazanabilirdi. Takimimin sergiledigi performanstan mutluyum. Çok güzel ambiyansta oynadik. Sergiledigimiz performans da iyiydi. Iki taraf da kazanabilirdi. Sonuna kadar da böyle gitti. En dogru sonuç beraberlik olabilirdi. Buraya gelmeden önce skor almak istiyordum. Güzel bir sezon geçiriyorduk. Aci bir tatla ayriliyoruz. Mario karsi karsiya atsaydi baska bir sey konusuyorduk. Seviyeli bir rakibe karsi iyi bir maç çikardigimizi düsünüyorum. 1 ay öncesine kadar muazzam bir sezon geçiren Adan Demirspor var. Son maçlarin iki tanesi istedigimiz gibi degildi. Avrupa’yi yakalamisken düsüs yasadik. En önemli anlarda sansimiz yanimizda degildi. Bazi anlarda sansli degildik. Seneye için kulüp tarafindan bizim tarafimizdan gelistirme amaçli planlarimiz var. Nasil gelistirecegiz diye hepsini konusacagiz" diye konustu.



"Galatasaray, Yunus’un gelisimini istiyorsa bizde kalmasina müsaade edebilir"

Galatasaray’dan kiralik olarak oynayan Yunus Akgün için ise Montella, "Yunus sezon boyunca muazzam performans gösterdi. Bugün gol atti. Kendisi için duygusal bir andi. Çok büyük potansiyele sahip bir oyuncu. Galatasaray biraz daha gelismesini istiyorsa biraz daha bizde kalmasina müsaade edebilirler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA