Trabzonsporlu Oyuncular, Avrupa Kulüplerinin Radarinda

Spor Toto Süper Lig’de sezonu sampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’un futbolculari, Avrupa kulüplerinin radarinda. Bordo-mavili takimin oyuncularina transfer talepleri geliyor.

Trabzonspor, gelecek sezon için hem Süper Lig’i hem de Avrupa’yi tasiyabilecek bir kadro planlamasi yaparken, diger taraftan ise mevcut kadrosunda bulunan oyuncularina gelen transfer taleplerini degerlendiriyor. Karadeniz ekibinde Ugurcan Çakir, Abdulkadir Ömür, Hüseyin Türkmen, Hugo, Bakasetas, Djaniny ve Cornelius’a ciddi tekliflerin geldigi ögrenildi. Özellikle söz konusu oyunculara devre arasinda da benzer tekliflerin oldugu ancak Teknik Direktör Abdullah Avci ve yönetimin bunu veto ettigi belirtildi.

Yönetim, gelen teklifleri degerlendirecek

Önümüzdeki sezonun planlamasini geçtigimiz sezon oldugu gibi yeni sezon öncesinde aylar önce baslayan Karadeniz ekibi ilk planda takima katacagi isimler üzerinde duruyor. Teknik Direktör Abdullah Avci ve izleme komitesi yönetime detayli bir liste sunmustu. Bu dogrultuda yogun bir mesaiye giren yönetim kurulu, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa’da yarisabilecek istikrarli bir kadro için Avci’nin elini güçlendirmek istiyor. Önümüzdeki günlerde mevcut kadroda bulunan oyunculara gelen talepleri degerlendirecek olan Karadeniz ekibi, gelecek ve gideceklerin mali yapisini degerlendirerek karar verecek.

Kadro yapisi degisecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, önümüzdeki sezon zirveye oynayacak ve Avrupa’da ses getirebilecek bir kadro kurgusu için bir çok mevkide yenilige gidecek. Takimin ritmini ve temposunu artirmayi planlayan deneyimli çalistirici özellikle savunmaya ciddi bir yatirim yapmayi planliyor. Karadeniz ekibi bu sezon bu bölgede ciddi sikintilar yasamisti. Orta saha ve forvet hattinda oyuncu takviyesi planlayan bordo-mavililer, rekabet ortamindan yararlanmayi planliyor.

Nwakaeme konusu

Trabzonspor’da geçirdigi 4 sezonun ardindan sözlesmesi bitecek olan Nwakaeme konusunda somut bir adim atilmis degil. Bordo-mavili kulüp, oyuncunun menajeriyle görüsmelerini sürdürürken, Nijeryali futbolcunun kaderi ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Teknik Direktör Abdullah Avci, Nwakaeme’nin takimda kalmasindan yana tavir koysa da oyuncunun finansal istekleri bu transferde büyük rol oynayacak.

Kaynak: İHA