Sanliurfali Bayan Sporcu 3'Cü Oldu

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafindan Tokat’ta düzenlenen Danisment Gazi Büyükler Açik Hava Puta ve Hava Kosusuna Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi adina katilan Müge Özcan, yarismada 3’üncülük elde ederek Bronz Madalyanin sahibi oldu.

13-15 Mayis tarihleri arasinda Tokatta yapilan Danisment Gazi Büyükler Açik Hava Puta ve Hava Kosusuna Büyük Kadinlar kategorisinde katilan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü adina müsabakalara katilan 23 yasindaki Müge Özcan, 3’üncü oldu. 41 ilden 122 kulüp ve 800 sporcunun yaristigi Danisment Gazi Büyükler Açik Hava Puta ve Hava Kosusuna kadinlar kategorisinden 281 yarismaci katildi.

Kiyasiya mücadelenin yasandigi yarismada Sanliurfali Müge Özcan, 281 sporcu arasindan 3’üncülük elde ederek Bronz Madalyanin sahibi oldu. Üçüncülük madalyasi ile Sanliurfa’nin gururu olan Özcan, 24-26 Haziran tarihleri arasinda Erzincan’da yapilacak olan Sultan Meliksah Açik Hava Türkiye Sampiyonasi ve Türkiye Hava Kosusuna katilacak. Özcan, Erzincan’daki sampiyonada ilk 9’a girmeyi basarirsa 27 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasinda Konya’da yapilacak olan Milli Takim kampina katilacak. Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, ’’Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun düzenledigi Tokat Danisment Gazi Büyükler Açik Hava Puta ve Hava Kosusu Yarismasi’nda, Sanliurfa Büyüksehir Belediyemiz Gençlik Spor kulübü sporcumuz Müge Özcan 3. olarak Sanliurfa’miza okçulukta ilk madalyayi kazandirdi. Sporcumuzu tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum’’ diye konustu.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Gençlik Spor kulübü Okçuluk Antrenörü Murat Alkan ise Ata sporu okçuluga verdigi destekten dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür etti.

Kaynak: İHA