Sanliurfa'da Engelli Basketbol Takiminin Pota Farki

Sanliurfa ekibi, üçüncü seti 21-12, dördüncü seti 20-10’luk skorla tamamlayarak potadan 79-50 sayi ile karsilasmadan galip ayrildi.

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 27. Haftasinda Antalya Büyüksehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ile karsi karsiya gelen Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Engelli Basketbol Takimi Müsabakayi 79-50’lik skorla kazandi. 11 Nisan spor salonunda gerçeklesen karsilasmada ev sahibi takim Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Engelliler takimi, rakibi Antalya Büyüksehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü karsisinda ilk seti 12-9, ikinci seti 26-19 tamamladi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Engelli Basketbol Takimi Antrenörü Serdar Yildirim, ‘’Çok degerli 2 puan aldik. Su anda süper ligdeyiz. Süper ligin artik son 3 haftasi kaldi. Bizlerde hedefimiz olan Play Off’lara gitmek istiyoruz. Play Off’lar için önemli iki puan alarak avantajli hale geldik. Artik son 3 haftaya geldik, artik son 3 haftada ihtiyacimiz olan puanlari alarak hedefimiz olan süper lig yolunda ilerlemek istiyoruz. Süper lig tabi Sanliurfa tarihinde tekerlekli sandalye basketbolda ilk kez böyle bir basariyi elde ediyoruz. Burada Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeynel Abidin Beyazgül ve Belediyemizin destegi sayesinde takimimiz bu sene gerçekten çok iyi performanslar elde etti. Su anda ilk 7. Siradayiz. Ilk 8 play off’a gidecek. Play Off’ta güçlü takimlar var. Burada Galatasaray, Fenerbahçe ve Besiktas gibi gerçekten çok iyi kadrolara sahip olan takimlar var. Ama bu arenada Play Off’ta Sanliurfa’nin ismini ve Sanliurfa Büyüksehir Belediyemizin ismini oralara gururla yazdiracagiz’’ diye konustu.

Kaynak: İHA