MTÜ Masa Tenis Takiminda Türkiye Sampiyonlugu Sevinci

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) masa tenis takimi, Ege Üniversitesi takimini yari finalde, Koç Üniversitesi takimini ise finalde yenerek Türkiye Sampiyonluk kupasini kazandi.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun açilisini yaptigi, 78 üniversitenin katildigi Türkiye Üniversiteler Arasi Spor Ligi (ÜNILIG) Final 2022 Müsabakalarina MTÜ de katildi.

Sampiyonada masa tenisi kategorisinde MTÜ masa tenis takimi, Izmir Ege Üniversitesi takimini yari finalde, Koç Üniversitesi takimini ise finalde yenerek sampiyonluk kupasini kaldirdi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin destegi ile Afyonkarahisar Valiligi, Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporlari Federasyon’u is birliginde, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) kurulusunun 30. yili ve Büyük Taarruzun 100. yili etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar’da gerçeklesen ÜNILIG 2022 finallerine masa tenisi de dahil 10 spor bransinda 5 bin sporcu katildi.

Çigiltepe Spor Salonu’nda gerçeklesen ÜNILIG Masa Tenisi Müsabakalarinda 1. ligde finale kalan ve takim kaptani Okan Orhan, sporcular Miraç Kahraman ve Mehmet Kalkan’dan olusan MTÜ masa tenisi takimi, Koç Üniversitesi takimini yenerek sampiyon oldu.

Sampiyonlugun hemen ardindan masa tenis takimi sporculari ile telefonda görüsen MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bu basaridan dolayi çok gururlandigini ve destegini her zaman sürdürecegini vurgulayarak, sporculari tebrik etti ve bir sonraki yarismalarda basarilar diledi.

Kaynak: İHA