Meram Belediyespor, Bulgaristan'dan 6 Madalya Ile Döndü

Meram Belediyesporlu wushu sporculari, Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Wushu Kung-Fu Sampionasi’ndan 6 madalya ile döndü.

Meram Belediyespor’da sporcular ulusal ve uluslararasi müsabakalarda gösterdikleri performanslarla göz doldurmaya devam ediyor. Geçtigimiz hafta Bulgaristan’in Burgaz sehrinde Avrupa Wushu Kung-Fu Sampiyonasi düzenlenirken Meram Belediyesporlu Sila Özge Öden, Aynur Murat ve Betül Demirbas ülkemizi temsil ettiler. Taolu bransinin üç kategorisinde yarisan Sila Özge Öden 2 Avrupa birinciligi ve 1 Avrupa ikinciligi kazanirken, Aynur Murat 1 Avrupa birinciligi, 1 Avrupa ikinciligi ve 1 Avrupa üçüncülügü elde etti. Sanda kategorisinde ise Betül Demirbas Avrupa ikinciligine uzandi.

Baskan Kavus’tan sampiyon sporculara tebrik

Meram Belediyespor sporcularinin göstermis oldugu basarilarin kendileri için gurur kaynagi oldugunu ifade eden Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, “Daha 2 gün önce Kick Boks Dünya Kupasi gibi önemli bir organizasyonda kulübümüz bünyesindeki sporcumuzun Dünya Sampiyonlugu sevincini yasamistik. Bugün de Wushu Kung-Fu’da Avrupa Sampiyonlugu sevincini yasiyoruz. Güzel ahlak ve saglikli bireylerin yetismesini amaç edinen Meram Belediyesporumuz bu hüviyetinin yaninda basarilariyla da bizleri mutlu ediyor. Avrupa Wushu Kung-Fu Sampiyonasi’nda gösterdikleri basarilardan dolayi Sila Özge Öden, Aynur Murat ve Betül Demirbas evlatlarimizi tebrik ediyor, hocalarina ve ailelerine verdikleri emek dolayisiyla tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA