GNÇ Sporfest Heyecani Basliyor

Gençlerin, sporla dolu bir hafta yasayacagi 17-25 Mayis tarihlerinde Izmir’in ev sahipliginde gerçeklestirilecek GNÇ Sporfest, yarin basliyor.

Kuruldugu günden bu yana Türk sporu ile omuz omuza çalisan Turkcell’in ana sponsorlugunu üstlendigi, Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu’nun (TÜSF) yil içindeki en büyük organizasyonlarindan biri olan GNÇ Sporfest basliyor. GNÇ Sporfest, 100’ü askin üniversiteden binlerce genç sporcuyla bulusmaya hazir. Gençlerin, sporla dolu bir hafta yasayacagi GNÇ Sporfest, 17-25 Mayis tarihlerinde Izmir’in ev sahipliginde gerçeklestirilecek.

19 Mayis kortej yürüyüsü, Konak Meydani’nda baslayacak

TÜSF tarafindan 1999 yilindan beri gerçeklestirilen Spor Oyunlari’nda bu sene genç sporcular aralarinda basketbol, voleybol, yüzme, hentbol, su topu, briç, yol bisikleti, dag bisikleti, atletizm, cimnastik ve eskrimin oldugu 11 dalda mücadele edecek.

Öte yandan oyunlar sirasinda 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda büyük bir kortej de yapilacak. Oyunlara katilan tüm sporcularin katilacagi kortej yürüyüsü, 19 Mayis günü saat 17.00’de Konak Meydani’nda baslayacak.

Kaynak: İHA