Fethiyespor Tur Pesinde

3. Lig 3. Grup’ta playoff ilk karsilasmasinda deplasmanda Yesilyurt D.Ç ile 1-1 biten maçin rövansi 17 Mayis Sali günü saat 20.00’de Fethiye Sehir Stadi’nda oynanacak.



Fethiyespor, rövans maçinin hazirliklarini teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Fethiye Sehir stadinda tam kadro yaparken, Fethiyespor’un bu maçi kazanip turu geçmesi bekleniliyor. Teknik direktör Selahaddin Dinçel; “ Yari finalin ilk ayaginda of deplasmanindan 1-1’lik sonuçla geriye döndük. Sali günü Fethiye olarak tek yumruk kenetlenip finale adimizi yazdirmak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor Genel kaptani Nacit Çatal ise; “ Tüm Fethiye halkini yari final ikinci maçina davet ederek, taraftarlarimizin destegi ile off sporu yenip finalden ikinci lige yükselmek istiyoruz” Ifadelerini kullandi.

Fethiyespor yari final ikinci maçini taraftarlarinin destegi ile kazanmak istiyor. Lacivert- Beyazlilar teknik patron Selahaddin Dinçel yönetiminde hazirliklarini Fethiye Sehir Stadinda sürdürürken, Fethiyespor taraftarlar dernegi de tüm taraftarlarin ve Fethiye halkinin Sali günü saat 20.00’de maçin oynanacagi Fethiye Sehir Stadinda Fethiyespor için kenetlenmesi adina çalismalar yapiyor. Fethiyespor’da hafif sakatligi bulunan Serhan’in disinda eksik oyuncunun yer almadigi ögrenildi.

“ Tek yumruk olalim”

Teknik direktör Selahaddin Dinçel, “ Yari finalin ilk ayaginda off deplasmanin da 1-1 sonuçla geriye döndük. Final öncesi kendi sahamizda bu sezon son kez oynayacagimiz. Sali aksamki rövans maçinda tüm Fethiyespor sevdalilarini 12. Adam olarak yanimizda görmek istiyoruz. Fethiye bu maçta tek yumruk olarak kenetlenecek ve tribünleri dolduracaktir. Takim olarak, çalismalarimizin eksiksiz olarak sürdürüyoruz” açiklamasinda bulundu.

“ Stat dolmali”

Fethiyespor genel kaptani Nacit Çatal ise “ Yari final ilk maçinda 1-1’lik sonuç aldik. Evimizde kazanip finale adimizi yazdiracagiz. Sali günü saat 20.00’de tüm taraftarlari maça bekliyoruz. Fethiyespor’un tek yumruk olmasini istiyoruz. Finalde kim karsimiza çikarsa çiksin bu sene bir üst lige adimizi yazdirmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA