EBYÜ Takimi Badminton Süper Lig Sampiyonasinda Türkiye Sampiyonu Oldu

Afyon’da düzenlenen Üniversitelerarasi Badminton Süper Lig Sampiyonasinda EBYÜ takimi Türkiye sampiyonu oldu.

Geçtigimiz hafta düzenlenen Üniversitelerarasi Badminton Süper Lig Sampiyonasinda Erzincan’dan giden EBYÜ takimi Türkiye sampiyonu oldu. Ayrica ferdi erkekler mücadelesinde EBYÜ ögrencisi Selçuk Tan Türkiye 3.’sü, ferdi kadinlarda ise Zehra Erdem Türkiye birincisi ve Yasemen Bektas ise Türkiye ikincisi oldu.

Bu sekilde Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi Türkiye Badminton Süper Lig sampiyonu olarak Temmuz ayinda Polonya’da düzenlenecek olan Üniversite Avrupa Oyunlarina katilmaya hak kazandi.

EBYÜ badminton takimi sporculari konuyla ilgili olarak, sorumlu hocalarinin ve kendilerinin bir sonraki hedeflerinin Avrupa Oyunlarina katilarak hem üniversiteyi hem de Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek oldugunu söylediler.

Konuyla ilgili açiklama yapan Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mücahit Kagan, “Bu büyük basarida emegi geçen ögretim üyelerimiz Doç. Dr. Mergül Çolak’a, Dr. Ögr. Üyesi Anil Türkeli’ne, ögrencilerimize ve emegi geçen herkese çok tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA