Dogus'un Sultanlari, Süper Lig'e Yükseldi

Üniversite Sporlari Federasyonu’nun Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenledigi Voleybol Kadinlar Ünilig Süper Lig’e Yükselme Sampiyonasi son buldu. Dogus Üniversitesi, Süper Lig’e yükseldi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde, Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen Voleybol Kadinlar Ünilig Süper Lig’e Yükselme Sampiyonasi sona erdi. Grup maçlarinda maglup olmadan sampiyonluga ulasan Dogus Üniversitesi, Süper Lig’e yükseldi. Karsilasmalar sonrasi bütün üniversiteler katilimiyla düzenlenen törende, Dogus Üniversitesi’nin kupasini Afyon Valisi Kübra Güran Yigitbasi verdi. Yaklasik 5 bin kisinin katildigi törende Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu da yer aldi.

“Hedefimiz Avrupa Sampiyonalari”

Sampiyonlukla ilgili konusan Dogus Üniversitesi Antrenörü Baris Sümen, “Hedefimiz Süper Lig’e çikmakti ve bunu basardik. Simdiki hedefimiz ise Süper Lig’de de sampiyon olup Avrupa sampiyonalarina katilmak olacak. Bize her türlü olanaklari saglayan okulumuz yönetimine tesekkür ediyorum. Ayrica basarili maçlar çikartip sampiyon olan sporcularimi da yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA