Denizlispor'un Gençleri Mutluluklarini Baskan Uz Ile Paylasti

Türkiye finallerine kalma basarisi gösteren A. Denizlispor U17 Takimi teknik heyet ve futbolculari, Kulüp Baskani Mehmet Uz’u ziyaret etti.



A. Denizlispor U17 Takimi, Gelisim Ligi’nde adini son 16’ya yazdirip Türkiye Finallerine katilma hakki kazanarak büyük bir basariya imza atti. Elde edilen bu basarinin ardindan A. Denizlispor U17 Takim teknik heyet ve futbolculari, kulüp baskani Mehmet Uz’u Haluk Ulusoy Tesislerinde ziyaret etti. Baskan Yardimcisi Hikmet Olgun’un da hazir bulundugu ziyarette, U17 Takimi teknik sorumlusu Kürsat Tas, kaleci antrenörü Hayrettin Öz, Antrenör Murat Çelik ve Maç ve Performans Antrenörü Selahattin Can Sarilar ile oyunculari tebrik eden baskan Mehmet Uz, “Spor Toto 1.Ligin bitimine bir hafta kala profesyonel takimimiz ligde kalmayi garantilerken, ayni hafta alt yapidan da böyle bir sonucun çikmasi sevincimizi arttirdi” dedi.



Göreve geldikleri günden beri alt yapilarin önemine degindiklerini ifade eden Uz, “Bir kulübün alt yapisi ne kadar saglamsa, gelecegi de o kadar garanti altinda demektir. Her sezon alt yapidan en az bir veya iki oyuncunun A takima dahil olmasi hem sportif basari hem de ekonomik olarak kulübümüze büyük katki koyacaktir. Biz bu bilinçle hareket ediyor ve alt yapilarimizi güçlendirmeye çalisiyoruz. U17 Takimimizin elde ettigi basari küçümsenmeyecek kadar önemli. Teknik heyet ve gençlerimizi tebrik ediyor, finallerde basarilar diliyorum” dedi.



A. Denizlispor U17 Takimi Teknik Sorumlusu Kürsat Tas da Türkiye Finallerine kalarak önemli bir basariya imza attiklarini belirterek, “Bu basarida baskanimizin ve yönetim kurulumuzun emegi ve destegi çok fazla. Her zaman maddi-manevi destekleriyle bize güç verdiler. Insallah finallerde Denizlispor Kulübünü en iyi sekilde temsil ederek, bize olan güveni bosa çikarmayacagiz” dedi.



Süper Ligden 11, Spor Toto 1.Lig’den de 5 takimin katilmaya hak kazandigi Gelisim Ligi Elit U17 Türkiye Finalleri, çekilecek kuranin ardindan TFF tarafindan belirlenecek tarafsiz sahalarda eleme usulü oynanacak maçlarla devam edecek. Yari finale kalmaya hak kazanan 4 takim, 26 Mayis’ta Antalya’da yapilacak yari final maçlarinda karsi karsiya gelecek. Ardindan oynanacak final maçiyla sampiyon belirlenecek.

Kaynak: İHA