Denizli'nin Genç Yetenegi Milli Takima Kaptan Oldu

DENIZLI – Denizli’nin gelecek vaat eden yeteneklerinden olan Mustafa Serhan Kök, U14 Milli Takimin Hollanda ile oynadigi hazirlik maçina kaptan olarak çikti.



Denizli Çamlik Futbol Kulübü’nde yetisen ve daha sonra dikkat çeken yetenegi ile Altinordu’ya transfer olan Mustafa Serhan Kök, Hollanda ile oynanan hazirlik maçinda U14 Milli Takima kaptanlik yapti. Hollanda maçinda gösterdigi performans ile göz dolduran yildiz futbolcunun, milli takim maçina kaptan olarak çikmasi yetistigi takim olan Çamlik Futbol Kulübü’nde sevinçle karsilandi.

Yetenekli futbolcunun milli takimda takim kaptani olarak görev almasinin kendilerini gururlandirdigini belirten Kulüp Baskani ve antrenörü Senol Ünlü, “Serhan bizimle 8 yil geçmisi olan bir futbolcumuzdu. Zaten 5-6 yildir onunla ilgili hayallerimiz vardi. Dogru kulübü ve dogru zamani bekliyorduk. Hollanda ile olan maça çagrildi. O maçta da takim kaptani olarak sahaya çikti. Insallah bundan sonra da A takimina kadar yükselip bu sekilde devam eder. A Milli takimda da kaptanlik yapacaktir. Mustafa Serhan Kök Milli olan 5’inci oyuncumuz. Futbol okulunu kurdugumuzda hedefimiz 20 milli oyuncu sayisina ulasmakti. Su anda bes olunca ‘Acaba o basta koydugumuz sayiyi yakalar miyiz’ diye düsünmeye basladik. Tabi 20 sayisina sagligimiz, yasimiz yeter mi? Bilmiyorum ama herhalde önümüzdeki bes yil içinde 12-13’lerde olacakmis gibi görünüyor. Çünkü elimizde gerçekten yetenekli ve oyuncular var. Ondan sonraki bes yilda da belki bu hedefimiz olan sayiya ulasiriz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA