Çocuk Tribünü Projesi Katar'daki Dünya Kupasi'na Uzaniyor

Sporda siddet, alkol ve uyusturucu ile mücadele dernegi (SSAUMDER) ve Kuzeybati international medya ortakliginda yapilan is insani Hakan Coskun’un yürütücülügünü yaptigi ’Çocuk Tribünü’ projesi Katar Dünya Kupasi’nda faaliyetlerini sürdürecek. Önümüzdeki sezon Türkiye’deki tüm statlarda yapilmasi planlanan ve bu yönde hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de Cumhurbaskanligi ile koordineli çalismalar yapan SSAUMDER Baskani Hakan Coskun, çalismalarina hizla devam ediyor.

FIFA tarafindan organize edilen, 21 Kasim -18 Aralik tarihleri arasinda 22.’si düzenlenecek Dünya Kupasi’nda, FIFA ile yapilan görüsmeler sonucunda Türkiye’den tüm dünyaya açilan ’Çocuk Tribünü’ için olumlu adimlar atildi. Sporda siddet, alkol ve uyusturucu ile mücadele dernegi Baskani Hakan Coskun, “Türkiye’de hazirlanan bir projenin Dünya Kupasi’nda boy göstermesi bir Türk vatandasi olarak sahsimi onurlandiracaktir. Buradan özellikle projedeki tüm çalisma arkadaslarim adina Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a sükranlarimizi sunuyoruz. Bilinmesini isterim ki son yillarda Türkiye Cumhuriyeti ile Katar devleti arasinda olan samimi iliskilerimiz projemizi hayata geçirmemizde önemli rol oynamistir. Türk Milli Takimi olarak Dünya Kupasi’nda olmamamiza ragmen Türkiye’den tüm dünyaya açilan bir projenin, Katar Dünya Kupasi gibi önemli bir organizasyonda boy göstermesi bizi ziyadesiyle onurlandirmistir. Ilerleyen günlerde konu ile alakali gelismeleri kamuoyu ile paylasacagiz” dedi.

Sponsorluk ile ilgili de konusan Coskun, sözlerini söyle tamamladi:

“Projemize sponsor olmak isteyen dünya markalarinin yani sira Türkiye’de son zamanlarda adindan çok söz ettiren, gözünü dünya markalarinin arasinda olmaya dikmis Türk firmalari da bu projenin ana sponsoru olmak için sirada beklemektedir. Bizim de istegimiz Türkiye’den çikmis bir projenin ana sponsoru da Türkiye’den olsun ve Katar Dünya Kupasi’nda, ’Çocuk Tribünü’nü bir Türk markasi temsil etsin. Önümüzdeki günlerde sponsorluk görüsmelerini sonuçlandirip netlestiginde kamuoyu ile paylasacagiz. Bu zaman zarfinda ’Çocuk Tribünü’ projemiz için sahsima ve dernegimize destek veren ismini sayamadigim herkese sükranlarimi sunuyorum.”

Kaynak: İHA