Ceyda Çetin Erenler Açiklamasi 'Kolluk Kuvvetlerimiz Her Daim Görevlerinin Basinda, Milletimizin Emrindedir'

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Artvin Hopaspor yönetiminin Kütahya’da konaklamalariyla ilgili bir takim sikintilarla karsilastiklarina dair iddialarini tüm kamuoyuyla birlikte hayretle izlediklerini ifade etti.

"Artvin de bizim Kütahya’da bizim" diyen Erenler, "Kütahya’mizda yarin oynanacak olan Artvin Hopaspor ile Belediye Kütahyaspor Play-Off Yari Final ikinci maçi öncesi, gerek CHP Artvin Milletvekili Ugur Bayraktutan’in gerekse Artvin Hopaspor yönetiminin ilimizde konaklamalariyla ilgili birtakim sikintilarla karsilastiklarina dair iddialarini tüm kamuoyuyla birlikte hayretle izliyoruz.Ispata muhtaç iftiraya varan söylemler, hem bizi hem de tüm Kütahyali hemsehrilerimizi son derece müteessir etmistir. Zira biz daima milli manevi degerlerine sahip çikan, misafiri agirlamaya, ikrama ziyadesiyle önem veren, üstelik bu yaniyla taninan ecdat yadigari bir iliz. Tasvip edemeyecegimiz münferit olaylarla karsilasmis dahi olsalar, Kütahya geneline samil tutulan bu tarz suçlamalari asla ve kat’a kabul etmiyoruz. Kütahya huzurun, nezaketi seven insanlarin memleketidir.Sayin vekil basin açiklamasi yapmak yerine eger bizlere ulasma nezaketinde bulunsalardi, kendilerine her türlü yardimda bulunurduk.

Kütahya Valimiz Ali Çelik, tüm kolluk kuvvetlerimiz her daim görevlerinin basinda, milletimizin emrindedir. Kimsenin süphesi olmasin.Sporun milletimizin nezdindeki birlik, beraberligimizi kuvvetlendirici etkisini siyasi emellerine alet ederek, bozma çabasinda olanlara asla firsat vermeyiz. Biz 81 il kardesiz, hep birlikte Türkiye’yiz.Artvin de bizim, Kütahya’da bizim.

Artvin Hopaspor Kulübü oyuncularini, teknik heyetini, yönetimini, tüm taraftarlarini Kütahya’mizda agirlamak Belediye Kütahyasporumuzu ve tüm hemsehrilerimizi ziyadesiyle mutlu edecektir. Sportmenligin ve centilmenligin hâkim olacagi bir maç diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA