Çarsamba Belediyespor Kadin Ragbi Takimi Türkiye Üçüncüsü Oldu

Çarsamba Belediyespor Kadin Ragbi Takimi, 7’li Ragbi Kadinlar Etapli Türkiye Sampiyonasi Final Etabinda yaristi ve Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Ragbi Federasyonu faaliyet programinda yer alan 7’li Ragbi Kadinlar Etapli Türkiye Sampiyonasi Final Etabi, 15 Mayis 2022 tarihinde Kocaeli Gölcük Ilçe Stadyumu’nda gerçeklestirildi.

7’li Ragbi Kadinlar Etapli Türkiye Sampiyonasi Final Etabinda, Çarsamba Belediyespor Kulübü Kadin Ragbi Takimi Türkiye üçüncüsü oldu.

Alinan basarinin ardindan açiklamada bulunan Antrenör Erkan Göral, “Bu yil ilk kez kurdugumuz Büyük Kadin Ragbi Takimimiz ile Çarsambamiza, Türkiye üçüncülügü getirmekten mutluluk duyuyoruz. Çarsamba’da kadin ragbi sporcularimizin sayisi gün geçtikçe artmakta. Ragbiye olan ilgi günden güne artiyor ve bu gelisim ivmesi bize bu sene Türkiye 3’üncülügünü getirdi. Sporcularimiza tüm imkanlari saglayarak ilçede ragbinin gelisiminde en önemli rolü Çarsamba Belediyemiz oynuyor. Sporun ve sporcunun her daim destekçisi, Çarsamba gençliginin agabeyi Çarsamba Belediye Baskanimiz Halit Dogan’a her daim yanimizda oldugu ve bizi destekledigi için çok tesekkür ederiz. Bu yil ilk kez kurdugumuz U18 Kadin Ragbi Takimimiz ile spor sehri Çarsamba’ya Türkiye üçüncülügü kupasini kazandirmaktan dolayi mutluyuz. Sporcularimi göstermis olduklari üstün performanslarindan ötürü tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA