Baskan Kibar Açiklamasi 'Ilçemizi Sporun Merkezi Haline Getirmek Için Yatirimlarimizi Hayata Geçiriyoruz'

Ordu’nun Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, spor alaninda ilçenin yeni bir döneme girdigini belirterek, gençlik ve spor yatirimlarinin artacagini söyledi.

Tesislesme hamlesi ile Fatsali gençler, futboldan yüzme, voleyboldan basketbol olmak üzere farkli alanlarda tesislere kavusuyor. Gençlik ve Spor Bakanligi ile yapilan isbirligi protokolü ile hazirlanan projeler çerçevesinde Fatsa’ya 6 adet hali saha, 8 adet basketbol voleybol sahasi, bir adet yari olimpik yüzme havuzu, bir adet il tipi gençlik merkezi, 3 adet tenis kortu ve 500 kisi kapasiteli bir adet sentetik çim saha yapiliyor. Hali saha, basketbol sahalarindan olusan 14 spor tesisinden bazilarinin yaz ayina kadar faaliyete girmesi bekleniyor.

Gençlerin heyecanla bekledigi ve yapimi tüm hiziyla devam eden 14 spor tesisinden birisi olan Yaliköy basketbol voleybol sahasinin yapimi tamamlanirken, diger spor sahalarinin imalat ve montaj yapim isleri ise devam ediyor.

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, gençlere yapilan yatirimlari ülkenin gelecegine yapilan yatirim olarak gördüklerini belirterek, “Sporla büyüyen bir gençlik yetistirmek arzusuyla, Fatsamizi sporun merkezi haline getirmek için söz verdigimiz yatirimlarimizi hayata geçiriyoruz. Yaliköy’deki basketbol voleybol sahamizin yapimi tamamlandi. Diger spor sahalarimizin da imalat ve montaj yapim isleri hiz kesmeden sürüyor. Yaz ayina kadar birkaç tane daha hali saha, basketbol voleybol sahamiz hizmet girmis olacak. Yari olimpik yüzme havuzu projemiz yilsonuna kadar tamamlanmis olacak. Önümüzdeki hafta 3 tenis kortu, il tipi gençlik merkezi ve 500 kisi kapasiteli bir adet sentetik çim sahanin ihalesine çikacagiz. Biz isbirligine, güç birligine ve gönül birligine inaniyoruz. Birlikte askla, sevdayla bu memleketimize hizmet etmeyi görev biliyoruz. Eser birakmak, hizmet etmek, gönüller yapmak siariyla çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA