Baskan Fadiloglu Milli Sporcularla Bulustu

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Sehitkamil Belediye Spor Kulübü bünyesinde farkli branslarda faaliyet gösteren Milli Takim sporculariyla bir araya geldi.

Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçeklestirilen programa; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcilari Murat Özgüler, Fatih Ermeydan, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Baskani Hüseyin Rahmi Açikkol, federasyon il temsilcileri, brans antrenörleri, veli temsilcileri ve milli sporcular katildi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde; yüzme, paletli yüzme, basketbol, badminton, satranç branslarinda katildiklari müsabakalarda göstermis olduklari performansla ay-yildizli takimlara seçilme basarisi gösteren milli sporculari konuk etti. Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde organize edilen programda milli sporcularla yakindan ilgilenen ve basarilarindan ötürü milli sporculari tebrik eden Baskan Ridvan Fadiloglu, elde edilen basarilarin büyük gurur yasattigini vurguladi.

Sehitkamilli milli sporcular, kendilerine verilen destekten dolayi baskan Ridvan Fadiloglu’na günün anisina imzaladiklari Milli Takim formasini armagan ettiler.

Sporculara tesekkür

Amaçlarinin; uluslararasi arenada Istiklal Marsi’ni okutup, Türk bayragini göndere çektirmek oldugunu dile getiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, yaptigi konusmada su sözleri kaydetti:

“Ben öncelikle bugünkü gururumu sizlerle paylasmak istiyorum. 2009 yilinda göreve geldigimizde her bransta orta kategoride is yapacagimiza, birkaç bransta en iyisini yapalim ve Istiklal Marsi’ni okutalim, bayragimizi göndere çektirelim, dedik. Hocalarimizdan Allah razi olsun, velilerimize çok tesekkür ediyorum. Onlarin vermis oldugu desteklerle bugün 25’e yakin sporcumuz, Milli Takim formasi giymeye hak kazandi. Özellikle yüzmede, badmintonda, satrançta ve basketbolda ihtisaslasmak istiyoruz. Biz bu isin her zaman mutfaginda olacagiz dedik, altligini olusturacagiz, alt kademeden kademe kademe sporcu yetistirecegiz, dedik. Asil amacimiz da burada Milli Takim’a sporcu yollayip, Milli Takim’in formasi altinda Istiklal Marsimizi okutup, bayragimizi göndere çektirmekti. Allah’a sükür bize bunlari yasattiklari için tüm sporcularimiza tesekkür ediyorum. Tabii bu is burada bitmedi, bu isin devam etmesi gerekiyor. O nokta da çalisma arkadaslarima açik çek veriyorum. Milli Takim noktasinda çalismalarina devam eden arkadaslarimiza her türlü destegi vermeye devam edecegiz. Amacimiz, nitelikli sporculari Türk sporuna kazandirabilmek. Bu noktada paydaslarimiz olarak tüm velilerimize, hocalarimiza, antrenörlerimize yürekten tesekkür ediyorum. Insallah daha ileri noktalara hep birlikte tasiyacagiz.”

Kaynak: İHA