Antalyaspor, Yenilmezlik Serisini 15 Maça Yükseltti

Antalyaspor, deplasmanda Kasimpasa’yi 4-2 maglup ederek ligde yenilmezlik serisini 15 maça çikardi. Böylelikle kirmizi-beyazlilar, kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini de gelistirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Antalyaspor, deplasmanda Kasimpasa’yi 4-2 maglup etti. Ligin ikinci yarisindaki basarili grafigini devam ettiren Antalya temsilcisi, bu skorla puanini 58 yapti ve averajla 7. siraya yükseldi. Kirmizi-beyazlilarin soyunma odasindaki galibiyet sevincine, teknik kadro ve yöneticiler de eslik etti.

Yenilmezlik serisini 15 maça çikaran Antalyaspor, kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik rekorunu 1 maç daha gelistirdi. Akdeniz ekibi, Gaziantep FK, Besiktas, Adana Demirspor ile 0-0, Kayserispor ve Trabzonspor ile 1-1 berabere kalirken, Fatih Karagümrük’ü 3-0, Yeni Malatyaspor’u 2-1, Sivasspor ile Medipol Basaksehir’i 1-0, GZT Giresunspor’u 4-1, Altay’i 2-1, Hatayspor’u 4-1, Alanyaspor’u 3-1, Konyaspor’u 3-2 ve Kasimpasa’yi 4-2 maglup etti. Bu 15 karsilasmada Antalyaspor, kalesinde sadece 11 gol gördü ve 35 puan topladi.

Süper Lig’in 38. haftasinda Antalyaspor, 22 Mayis’ta sahasinda Galatasaray ile karsilasacak.

Kaynak: İHA