Ali Emre Yanar Açiklamasi 'Bilegimizin Gücüyle Ligde Kaldik'

Altinordu’nun 24 yasindaki kalecisi Ali Emre Yanar, sezon içinde diger takimlarin maçlarindan medet ummadiklarini belirterek, “Kendi isimizi kendimiz bitirdik. Alnimizin akiyla, bilegimizin gücüyle bu ligde kalmayi garantiledik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de sezonun bitmesine bir hafta kala ligde kalmayi garantileyen Altinordu’da kaleci Ali Emre Yanar, diger maçlardan umut beklemeden, bileklerinin hakkiyla lige tutunduklarini söyledi.

24 yasindaki file bekçisi, bundan üç ay önce ‘Altinordu, ligden düstü’, ‘Altinordu, bu sezonu birakti’ yorumlari yapildigini hatirlatarak, “Biz çok çalistik, asla pes etmedik. Balikesirspor maçini kazanarak ligde kalmayi garantiledik. Tüm takim arkadaslarimla beraber mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz. Sezon içinde kimseden medet ummadik, her zaman kendimize odaklandik, kendi isimizi kendimiz bitirdik. Asla diger maçlardan umut beklemedik. Alnimizin akiyla, bilegimizin gücüyle bu ligde kalmayi garantiledik” ifadelerini kullandi.

Alaattin Efe Peslan’i unutmadi

Öte yandan Ali Emre Yanar, geçtigimiz hafta içinde hayatini kaybeden Altinordu Çine Futbol Okulu sporcularindan Alaattin Efe Peslan’i da unutmadi. Yanar, “Balikesirspor maçi öncesinde genç kardesimiz Alaattin Efe Peslan’in vefatini ögrendigimizde çok üzüldük. Taraftarimiz da tribünlerde onun için pankart asti. Bu maçi kazanarak ligde kaldik ama içimizde buruk bir sevinç var. Alaattin kardesimiz ayrildi, o bir melek oldu. Tüm sevdiklerine ve ailesine bassagligi diliyorum” diye konustu.



Boluspor maçi hazirliklari yarin basliyor

Öte yandan Balikesirspor galibiyetinin ardindan izin yapan futbolcular, çarsamba günü Ismet Orhunbilge Tesisleri’nde yapacagi çalisma ile Boluspor maçi hazirliklarina baslayacak.

Kaynak: İHA